Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP1 Evolution
nrg extreme:
--- Citat: Ogulinac121 - 05 Veljača, 2011, 20:18:10 ---evo ja imam derbija zelenog opena a frend mi ima crvenog racera, sto se tice visine racer je nesto visi i stabilniji je od mojeg jer mu je masina u sredini (sto je i vecina ljudi rekla inace za te 2 verzije), isto voze i ubrzavaju. mislim da nema veze sta ovaj ima lanac jer jednako idu osim sta lanac zvecka i treba ga vise odrzavati jer ima i lanac i remen nego kod mojeg opena koji ima klasicni prijenos. sve u svemu zadovoljan sam. imao sam priliku kupiti opena pa sam njega uzeo al mi je lijepsi racer pa bih njega rađe ali sam prezadovoljan sa ovim. sto se tice tuninga ne bavim se time al za opena ima vise mogucnosti tuniranja nego za racera. :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Što se tiče prijenosa preko lanca logično bi bilo da su performanse nešto lošije zbog gubitaka na lancu jer nejde direkt na kotač
ali nisam vozio nijedan pa ne mogu reć mada nebi trebale bit neke velike razlike.
A što se tiče tuniranja problem je što nema auspuha(mislim da ima samo jedan lv) za racing verziju pa time je i tuniranje
ograničeno osima ako se ne kemija nešto. :icon_thumright:
R@kija:
zakaj bi za tvog bilo vise mogucnosti a iste su masine
Ogulinac121:
ja mislim da ima 2 auspuha bas za racera.
--- Citat: rakitje00 - 05 Veljača, 2011, 20:48:25 ---zakaj bi za tvog bilo vise mogucnosti a iste su masine
--- Kraj citata ---
mislio sam lakse je opena tunirat nego racera, al isto treba kemijat kao sto kaze nrg extreme. neznam, nebavim se time.
nrg extreme:
--- Citat: Ogulinac121 - 06 Veljača, 2011, 11:41:34 ---ja mislim da ima 2 auspuha bas za racera.
mislio sam lakse je opena tunirat nego racera, al isto treba kemijat kao sto kaze nrg extreme. neznam, nebavim se time.
--- Kraj citata ---
Ma gledaj što se tiče tuninga racinga razlika je u tome što nema auspuha koji bi iskoristili potencijal jačih kiteva.
Možeš ti stavit bilo koji kit koji je za piaggio blok ali šta ti vrijedi kad nemaš auspuh koji je adekvatan za njega,
onda bi moro pripasavat i kemijat,ako se ne varam. :dontknow:
SPecial:
--- Citat: nrg extreme - 06 Veljača, 2011, 12:08:58 ---Ma gledaj što se tiče tuninga racinga razlika je u tome što nema auspuha koji bi iskoristili potencijal jačih kiteva.
Možeš ti stavit bilo koji kit koji je za piaggio blok ali šta ti vrijedi kad nemaš auspuh koji je adekvatan za njega,
onda bi moro pripasavat i kemijat,ako se ne varam. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma ruganje.
Racing je mila majka,zavidas BB,eventualno promjenis lancanike ukoliko ti koji bolje odgovara i imas odlican posao.
1. Prekrasan je
2. Ne smije ga se staviti na valjke
3. Masina je ispod plastika,pa se ni ne vidi da je BB.
Odlican potencijal za tuning.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju