Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP1 Evolution
istipa622:
--- Citat: Ice-T - 18 Siječanj, 2010, 10:12:44 ---
Jedini veci problem koji sam nasao je potrosnja. Naime, mislio sam da je samo meni tako velika potrosnja, ali kasnije su se na forumu jos neki zalili na potrosnju. Potrosnjaje 6l na 100km.
Znaci s jednim rezervarom mozes proc 100 - 130 km ovisi kako se vozis.
--- Kraj citata ---
neznam jesi vido što sma ja napisao gore,ja sam sa punim rezervarom prešao 180 km i još je ostala 1.5 litra oprilike...
6 litara troši sigurno ako se voziš kreni-stani kreni-stani pa tko nebi :toothy12:
Ali ovako otvorena vožnja sa prosječnom brzinom od 60 km/h je sasvim ok sta se tice potrošnje
BoLT3K:
Ma sic nije problem, da se tapecirati :)
Najvise mi se svidja onaj centralni amortizer, koji u onom polozaju ostavlja cijeli rep cist i slobodan, kao u R-ova :) :)
Maska je bijesna tek tako, uostalom kao i u svih GP1-ica :D
Nisam jos pogledao spisak dijelova, sad cu pogledati :)
Sto se tice izgleda, on je bezprijekoran, osim sto kada sica vidi dosta dole, ali to se sjece naravno :toothy12:
Hvala vam :) Ako se sjetite jos nekih osobina, slobodno pisite :hello:
SPecial:
--- Citat: eladio - 18 Siječanj, 2010, 08:43:29 ---Teziste pomaknuto prema naprijed (dakle nekoj sredini) moze biti samo prednost..
--- Kraj citata ---
Rekao sam da ne znam nego da sam cuo,ali ne bi se slozio da teziste pomaknuto naprijed moze biti samo pozitivno. Pozitivno je ako je teziste blize cesti,a ne prednjem kraju jer je tada manja sila na straznjem kotacu sto moze razultirati nekontrojliranim "bjezanjem".
istipa622:
--- Citat: SPecial - 18 Siječanj, 2010, 22:14:56 ---Rekao sam da ne znam nego da sam cuo,ali ne bi se slozio da teziste pomaknuto naprijed moze biti samo pozitivno. Pozitivno je ako je teziste blize cesti,a ne prednjem kraju jer je tada manja sila na straznjem kotacu sto moze razultirati nekontrojliranim "bjezanjem".
--- Kraj citata ---
Ja sam malo gore višlje i napisao da mi se cini koda mu zadnji kotač bježi malo...
SPecial:
Procitao sam,samo sam se htio osvrnuti na to,jer sam tu informaciju vec cuo,ti ju isto potvrdujes,pa valjda je i istinita :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju