ima 4roada, nisan se navoza sa njim..tek da ga čujem...zvuk jeben...glasan i dubok...dok radi i na leru sve tutnji...ali ovisi kako koji motor, na runneru starom mi ne stoji nikako...dobije se sa njim grana, nosač, rolice, db killer (ovi gore na videu je s njim) i definitivno je najkvalitetniji i najrobusniji od svih...razbit ćeš cili motor nećeš njega
skup...
trenutno na serdi...ima više od pola godine...glasan, dubok zvuk, i figura, sve 5...samo plašt ko od papira, netriba ti puno da ga sjebeš, top bez grane sa običnim izlazom 1700kn, ovi drugi karbon oko 2000kn...isto malo skupo...
deak isti k ko i serdarević, nisam ima, izgledom jeben, zvuk odličan, samo za moj ukus malo pretih, bar većina ovih, al sve se vjerovatno da dogovorit sa barba deakom...oval 1700kn, hexagonal 1900kn...isto skupo, ali prednost naspram serde jer je u tu cijenu uračunata i polugrana koja ide na dosta skutera...neznam jel serdo to daje,,,
kucelj...puno jeftiniji i ja mislim najbolji izbor pri kupnji novog samo zbog cijene...vidia sam ih različitih i dojam varira ovisno o primjerku...jako