Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Test 4T auspuha

<< < (6/14) > >>

BoLT3K:
I zaboravih napisati .. Cijenim tvoje znanje u vezi skutera, i stvarno cijenim tvoj projekt ( cak mi slika tvog Warrior-a stoji na desktopu :D ), ali mislim da nije uredu da mi se tako obracas.
Uostalom, da sam se htio praviti vazan s necim sto nemam, nebi kao skuter naveo svog Matrix-a, vec bi napisao da vozim NRG-a, SR-a, Roxa, Runnera, kao sto radi vecina clanova.

gun_rider:
nemoj ništa skužit ko uvredu al neke su mi stvari ovde komične...niti mi se neda trudit tupit i objašnjavat kad su svi neki gaseri čim nataknu bilokakvu limenku da im skuter prdi...odma ide 300...

e da...vidim da većina "stručnjaka" vozi nekakve cvaje, bautijane...i koliko vidim niko od njih nema nijedan auspuh o kojem se vode rasprave?

ja san sam slaga, pa radia granu od glave komplet nanovo, kopira leovincija, pa top itd itd...cili uživljen tribalo bi to ić bolje...pa sidnem na motor on ide koda vozim 200kg iza sebe još...pa štelaj, jebi se sa svim tim...i nakraju dođeš do toga da ti se čini da skuter ide isto...pa san neka mirenja radia, ispada neko SITNO poboljšanje...al virujen da je to čisto zbog katalizatora u serijskom auspuhu...i nakon svega opet mi je motor življi na samom startu sa seijalom nego sa otvorenim...otvoreni funkconira tek kad se motor zavrti...inače...frula...

uostalom nisan ga ni stavia zbog tog sitnog poboljšaja...nego eto čisto zbog zvuka i vizualnog dojma...ova dičija prepucavanja i lovačke priče o nekin ludim performansama ispadaju komična... :laughing7:

BoLT3K:

--- Citat: gun_rider - 28 Siječanj, 2010, 01:40:03 ---nemoj ništa skužit ko uvredu al neke su mi stvari ovde komične...niti mi se neda trudit tupit i objašnjavat kad su svi neki gaseri čim nataknu bilokakvu limenku da im skuter prdi...odma ide 300...

e da...vidim da većina "stručnjaka" vozi nekakve cvaje, bautijane...i koliko vidim niko od njih nema nijedan auspuh o kojem se vode rasprave?

ja san sam slaga, pa radia granu od glave komplet nanovo, kopira leovincija, pa top itd itd...cili uživljen tribalo bi to ić bolje...pa sidnem na motor on ide koda vozim 200kg iza sebe još...pa štelaj, jebi se sa svim tim...i nakraju dođeš do toga da ti se čini da skuter ide isto...pa san neka mirenja radia, ispada neko SITNO poboljšanje...al virujen da je to čisto zbog katalizatora u serijskom auspuhu...i nakon svega opet mi je motor življi na samom startu sa seijalom nego sa otvorenim...otvoreni funkconira tek kad se motor zavrti...inače...frula...

uostalom nisan ga ni stavia zbog tog sitnog poboljšaja...nego eto čisto zbog zvuka i vizualnog dojma...ova dičija prepucavanja i lovačke priče o nekin ludim performansama ispadaju komična... :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ma uvrijedio sam se kad si mi Matrixa nazvao Kinezom :D
Postoje 2 tipa serijskih spuhova na Matrixu 125/150, jedan je slicnog oblika kao serijski u naprimjer VX-a, a drugi je oblika rezonantnog 2T spuha. S ovim prvim su performanse znatno bolje nego s tim "wannabe rezonantnim".
Ako si vozio Matrix-a sa ovim drugim auspuhom, znas o cemu ti pricam. Skuter jedva prebacuje 70km/h. E sad, mozda mi se brzina pricinjava samo zbog zvuka, ili sta ti ja znam cega, ali skuter je sigurno bar duplo zivlji nego prije. Vjeruj-Ne vjeruj, tvoj izbor.
A evo ti i ovaj link http://www.facebook.com/?ref=home#/photo.php?pid=30601244&op=1&o=global&view=global&subj=1192257488&id=1192257488&fbid=1211530647049, samo da vidis da postujem tvoj rad, i ne znam zasto ti ne bi postovao moj.

gun_rider:
a kao keeway nije kinez? :D

nemoj me krivo služit da sam bahat zbog motora? gluposti :D pa j****u nekad davno san i ja vozia tomosa, bautijana...itd itd...nikad me nije bilo sram nit će bit :glasses2:

Giz:

Lakše malo nadalje.  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju