Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Test 4T auspuha

<< < (7/14) > >>

vx:

--- Citat: Ice-T - 27 Siječanj, 2010, 16:01:54 ---Napisamo sam da spuhovi ne daju nikakve performanse, pa je besmisleno raditi grafove.. 125 ili 250 kubika je pre malo da bi se osjetno dobilo na performansama.. Na 500 i vise, se mogu dobiti neke performanse..

Jedno je 2T a drugo je 4T.. 2T spuhovi daju i vise nego osjetno preformansa (Dakako na 2T skuteru).

--- Kraj citata ---

svejedno nevidim razlog zbog kojeg se ova tema zove Test 4T auspuha, jesi možda nešto testirao ili samo ubacio videa auspuha?  :icon_biggrin:

imao sam običnog Serdarevića trioval (s titan kapom,ali na uskoj grančici)  -bio sam zadovoljan zvukom i nešto se sitno dobilo s lakšim kuglicama  :icon_thumright:

Serdarevića trioval s karbonskom kapom (top je bio dug samo 43 cm  :icon_biggrin: ,ali na uskoj grančici što je i razlog prodaje  :-[ ) -bio sam zadovoljan zvukom i nešto se sitno dobilo s lakšim kuglicama  :icon_thumright:

i sada napokon Deaka , na široj grani  :love4:

Deak ima najbolju završnu obradu,najljepše mi stoji na runneru, dobije se polugrana koju Serdarević naplaćuje 50€ , 6 dana nakon  naruđbe auspuh došao  na vrata. sve pohvale gosp.Igoru.....

devil_ma-yela:
ovaj kratki serdo mi jebeno izgleda!

@vx - koliko si para ukupno dao za deak-a?

sven_vx:
a kada sam ja bio uzeo deaka svi me posrali..napokon da vam je doslo u glavu i svi pokupovali deaka i odjebali serdu.. :icon_thumright:

vx:

--- Citat: devil_ma-yela - 29 Siječanj, 2010, 15:40:41 ---ovaj kratki serdo mi jebeno izgleda!

@vx - koliko si para ukupno dao za deak-a?

--- Kraj citata ---

1900kn

--- Citat: sven_vx - 29 Siječanj, 2010, 16:05:29 ---a kada sam ja bio uzeo deaka svi me posrali..napokon da vam je doslo u glavu i svi pokupovali deaka i odjebali serdu.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ti si imao Deaka na onoj uskoj grani, ona mala grana je preduga+ ulaz u top je duži kad je ta grana , pa je sve skupa to bilo dosta nisko,nije pratilo liniju repa i top je na kraju stršio dosta iza gume. ono mi se uopće nije sviđalo.
dok je moj Deak kraći i na širokoj grani,pratit će liniju repa (malo je podignut) tako da će stati savršeno  :glasses2:

sven_vx:

ti si dao napravit deaka da bude kao nikonov??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju