Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Test 4T auspuha
BoLT3K:
Sigurno je velika razlika izmedju mog Matrix-a 125 i necijeg VX-a ili VXR-a, ali kad sam stavio Serdja na Matrixa dobio sam bar 30% performansi, ubrzanje se ne moze porediti, start isto, krajnja je samo za trunku veca.. Znam da je seriski spuh na njemu bio tesko sranje, ali skuter prije i poslije Serdja se ne moze porediti :dontknow:
zedooo:
ma bio sam malo nadrkan pa mi se nije dalo lijepo pisat, šta odma svi skačete :)
baotianci nadrkani? pa kad nas stalno zajebavate vi sa "pravim" motorima :laughing7: al dobro, budu uskoro zabranili cvajere zbog zagađivanja okoliša hehe :happy3:
netko je tu napisao (pametan čovjek) da sa protočnijom spuljom i skutom naštelanim da radi po tome ide bolje. Hvala bogu, gore ne može ić :)
ciljam cijelo vrijeme na 19mm usis, 19mm karb, 19mm ulaz na glavi, 19mm izlaz na glavi. Jedino mi je grana uža (i ventili)
Faba:
--- Citat: Ice-T - 27 Siječanj, 2010, 20:07:18 ---Molim vas da se ne svađate! :nono: Kvarite finu temu koja moze pomoci skuterasima.. Ak imate nes, rjesite to u suceljavanju korisnika.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Istina,zakaj da kvarimo tak korisnu temu :jerk:
Moram napisat u vezi s temom da je 4road vjerojatno skkuplji zato kaj se s njim dobije homologacija i garancija,dak da si miran kaj se tice murje.
gun_rider:
--- Citat: BoLT3K - 27 Siječanj, 2010, 19:48:51 ---Sigurno je velika razlika izmedju mog Matrix-a 125 i necijeg VX-a ili VXR-a, ali kad sam stavio Serdja na Matrixa dobio sam bar 30% performansi, ubrzanje se ne moze porediti, start isto, krajnja je samo za trunku veca.. Znam da je seriski spuh na njemu bio tesko sranje, ali skuter prije i poslije Serdja se ne moze porediti :dontknow:
--- Kraj citata ---
daj koju sliku serde na matrixu. imaš koju sliku te delte, overrangea, itd šta si sve nabroja...na kinezu? daj da narod vidi, nemoj se sramit :glasses9:
BoLT3K:
Bit ce sve u garazi. Zasto bih se sramio svog Matrixa ? ;D
I samo da te ispravim, moj Matrix nije cistokrvni kinez, nemozes ga stavljati u isti kos sa ispodprosjecnim kinezima, jer kvaliteta nije ni priblizna.
Posto osjecam odredjenu dozu sarkazma u tvom komentaru, slobodno posalji svoju MSN adresu na PM, pa ces vidjeti da to nisu samo suplje rijeci malog djeteta. Sto se tice OR-a, on nije na skuteru, sve ostalo je tu.
Hvala.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju