Općenito > Propisi

Sigurnost-Zašto "zujalice" na skuterima nisu zakonski obavezne?

<< < (6/8) > >>

luna500rr:
Clan strat ima na elyseu zujalicu za zmigavce i stvarno nervira, pa ne koristi zmige :toothy12:
Ali bolje je i ne koristiti nego krivo koristiti, zamisli samo vozis ispred klone skreces ljevo a ostao upaljen desni zmigavac :o

zL!Ko:
prije par dana sam procitao prvih par postova i otad zaboravljam ugasit zmige ;D vec idem sam sebi na zivce :sad3:

Biker(ss):
 :icon_scratch:

meni lampica blica tak da sam bez problema....uvjek pogledam na dashboard...

ali opet mi nije jasno kako možeš zaboravit isključit žmigu?? Ja kad se vozim recimo 10km po ravnom, opet stisnem gumbić da se uvjerim da je žmiga isključen

Johny_13:
To bi po mom mišljenju bio najgluplji zakon ikad...kak možeš zaboravit žmige ugasit, a iritiralo bi sve žive i nežive oko tebe...taj zakon bi bio čisti FAIL    :icon_scratch:

Mislav46:
u ovoj drzavi su svi zakoni retardirani tak da se nebi cudio da i ovaj uvedu.......sta bi onda morali svi ugradivat na starim skuterima koji nemaju jebe** zujalice....ak mislis da si retardiran prodaj motor, kupi si mjesecnu i ostani kuci spavat.....svakom se zna desit da nesto zaboravi, netreba zbog toga mjenjat zakon i sl :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju