Općenito > Oprema
Sigurnost-koju kacigu imate??
Bokygs:
Ja sam za jaknu s protektorima,rukavice i kacigu (nolan n62) dao preko 2000kn i ne žalim ni jedne kune što sam dao. :headbang:
Imam i neku jadnu kinesku,kaciga je smece tesko koje mozes doslovno slomit ako je stisnes MALO jace sa strane rukama,tu sam nosio jedno vrijeme kad sam tek kupio skut. :angry7:
@aeroxtuning sto se tice tvoga pitanja radije bi drugu varijantu izabrao,jer kvalitetna kaciga glavu (i zivot) cuva... :icon_thumright:
Infernus:
pozz
evo, ja znam koju kacigu imam, al ne znam kakva je. Radi se o kacigi Shoei RF200, ima dosta godina, a onaj unutra certifikat je E6 :S
nije bas neka...
A zanima me... jel ta unatoc godinama bolja od novih kineskih ili isto spada pod šrot?
aeroxtuning:
--- Citat: Bokygs - 14 Siječanj, 2010, 23:12:00 ---Ja sam za jaknu s protektorima,rukavice i kacigu (nolan n62) dao preko 2000kn i ne žalim ni jedne kune što sam dao. :headbang:
Imam i neku jadnu kinesku,kaciga je smece tesko koje mozes doslovno slomit ako je stisnes MALO jace sa strane rukama,tu sam nosio jedno vrijeme kad sam tek kupio skut. :angry7:
@aeroxtuning sto se tice tvoga pitanja radije bi drugu varijantu izabrao,jer kvalitetna kaciga glavu (i zivot) cuva... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je to.ajd mogu i razumijeti djecurliju 15,16 godina koji sve utuku u scoot ali dečke po 24,25 god nikako....ipak se ne može usporediti razmišljanje jednog adolescenta i onog koji je iz toga izašao i potpuno zrelo bi trebao razmišljati...ja ne znam šta je ljudima,očito neka moda vozit motor od 150-200 ks sa versace cvikama na glavu,zalizanom kosom i ultra mega super cool biiesnim nausnicama,znate ono da picici vide ko vozi bestiju od
motora....
aeroxtuning:
--- Citat: Infernus - 14 Siječanj, 2010, 23:15:25 ---pozz
evo, ja znam koju kacigu imam, al ne znam kakva je. Radi se kacigi Shoei RF200, ima dosta godina, a onaj unutra certifikat je E6 :S
nije bas neka...
A zanima me... jel ta unatoc godinama bolja od novih kineskih ili isto spada pod šrot?
--- Kraj citata ---
koliko god je stara(a sig nije puno)nije srot,shoei je ipak medju top markama sto se tiče kaciga,tako da nema nikakve uspredbe sa poluproizvoda sa istoka
Drnda:
eh da je samo kaciga u pitanju.. ja se sada bavim temom koje odijelo kupiti.. i zasad nista, ali cim slozi motor, pod obavezno je kupovina koznog odijela i rukavica sa protektorima.... mozda ce vecina takvog doziviti cudno i zajeb*vat ga ono kao da vozis r1 ali kada u tome padnes barem znas da su mnogo mnogo manje sanse da se ozljedis....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju