Općenito > Oprema
Sigurnost-koju kacigu imate??
steeef:
kaciga suomy spec 1R..preudobna..mnogo para al se isplati..
suomy trek kaciga...1200kn plus 300 tamni vizir isto fina i udobna kaciga
jakna kožna sa protektorima suomy također skoro 3 i pol somića
rukavice icon pursuit,fine udobne kožne s protektorom,ispod rupice...super po ljeti...
rukavice suomy isto ljetne..udobnost neupitna oko 250 kn :icon_biggrin:
suomy kangaroo rukavice...kombinacija klokanove i goveđe kože...vrhunska rukavica,topla i udobna...1200 kn
i moja prva kaciga..neko tornado za 359 kn.....s njom imal udes i od tad samo prava kaciga stoji na glavi :icon_biggrin:
u planu je jš kupit guardian solo bubrežnjak,hrvatski proizvod,okolica ludbrega...ljepa i kvalitetna izrada..ovaj prvi model SCUTUM,crno bijel naravno..
ima i drugih modela,ovaj mi nekak najbolji...
još samo hlače suomy goretex sa podstavom i protektorima koljena...
vozim runner sp 180...uskoro custom runner sp 180 stroker..
Faba:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Siječanj, 2010, 23:06:14 ---znam ja sve to,ali i brzina od 50 kmh može bit kobna....ne kažem sad da treba uzimat neku karbonsku od 3000-4000 kn,ali ni tu kineski jer to ne valja ama bas ništa,udri sa njom o asfalt dok ti je na glavu pa ćeš vidjet o čemu ti pričam...
--- Kraj citata ---
Gle,da ju probas vidio bi da nije neki shit,uzeo bi ja bolju da sam imo para,jedva sam za skut skupio :happy8:,evo ti te kacige: http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=10
Uskoro dobivam IXS jaknu,rukavice i bubreznjak(sve rabljeno),trebao sam dobit i kacigu,ali se IXS-ica skroz skupila(na spuzvu mislim) :angry9:
3alfa3:
--- Citat: stefek - 15 Siječanj, 2010, 13:39:16 ---rukavice icon pursuit,fine udobne kožne s protektorom,ispod rupice...super po ljeti...
--- Kraj citata ---
Samo nemoj past sa njiima jer to izgleda ovako:
steeef:
hehe,videl sam to dok sam kupoval...
njih nosim ovak za lagane vožnjice,po kruh,dućan......za sve ostalo tue suomy :icon_biggrin:
robert:
--- Citat: eladio - 15 Siječanj, 2010, 10:08:30 ---za 239 kn neces naci bolje :
- ima ih robert s foruma pa ga pitaj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
istina, te rukavice su fakat super. ne promoče tako brzo i super tople.
još imam i ovu jaknu
http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=135&Itemid=38
kaciga marushin 999RS
prije sam imao skoro 20 godina shoei tfx kacigu koja je jako dobra bila.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju