Općenito > Oprema
Sigurnost-koju kacigu imate??
aeroxtuning:
evo Sven prodaje hjc kao moju,samo sto je moja plava tj model Draco,imam crni vizir i extra je,najviše mi se svidja podbradak tako da sve fino legne,meni je udobna sto ne znaci da je svakom udobna
vanjossi:
ja sam imao scenu sa novom airoh kacigom, koja mi je pala sa klupe pod na faksu, i nakon par dana skuzim da se rascvjetala!! isao sam je reklamirat, ali reklamacija ne vrijedi ako ti padne, al sta je najbolje nije bila ni trunku ogrebana! ipak sam na kraju dobio drugu kacigu al ono padne s klupe od 1 visine i pukne, koje bi bile konsekvence nekog ozbiljnijeg pada? :angry7:
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Siječanj, 2010, 01:54:41 ---bez kacige se iskreno ne sjecam kada sam sjeo na skut ili motor...jaknu nosim kako kada, bubreznjak preko ljeta ne, ali sve ostalo vrijeme obavezno...
nego luka, znas li koju dobru kacigu da ima neki anti fog vizir, pozeljno crni, ali da je udobna, ono da ne propusta vjetar oko vizira jer mi je toga preko glave,...naravno da nije pretjerano skupa...
--- Kraj citata ---
Nolan n84 je sada na akciji (zamijenjuje ju N85) i kosta ispod 1000kn. Ja ju imam oko 2 godine i zadovoljan sam. Ne pusta vjetar uopce oko vizira, pa ni dodatnog crnog kojeg sam kupio. Da mi sad padne i osteti se, odma bi po istu isao u ducan jer je cijena odlicna za ono sto nudi.
munja:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2010, 00:54:02 ---Estivo su ultra ljetne ;D
Evo ti izbora zimskih:
http://www.moto-oprema-amd.hr/held/rukavice/zimske
--- Kraj citata ---
nema zimskih rukavica kada je u svima hladno ja imam od ixs-a koštale su 780 kn pa mi je nakon sat vremana hladno za ruke :nono:
eladio:
--- Citat: vktr - 15 Siječanj, 2010, 00:10:09 ---možel pitanje, koje su ti najbolje rukavice od tih 3 i kolko para dođeju i gdje?
ili koje su neka optimalna sredina kvalitete i cijene
u biti ne trebam niš extra, samo da mi ne promrznu ruke nakon pol sata vožnje a opet da spase kad padnem
e da, osim ovih wintex pro, jer kolko vidim 430 su, to mi je mal preveć :toothy9:
--- Kraj citata ---
za 239 kn neces naci bolje :
- ima ih robert s foruma pa ga pitaj :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju