ajme decki moji pao mie secer.. brzo idem drmnut tri četiri kile čokolade da me oživi.. e ne da sam ja zaribo, nego je nastala rupa u mom klipu od tolikog njegovog fuša e.. al inace motor je perfektno lakiran.. moram se malo cut s njim na PM na popricam kako je to on lakirao.. ove viljuske su prekul, a tek bijeli disk.. oduvijek sam zelio disk u boji..
a to sta ti skripi radilica, pa to nema veze, to je sve ok.. to tie ko kuća.. a ono sta si brijao da bi uzeo klip 47.96 ili kolko vec, moze.. malo ce ti imat lufta al ok.. ubacis malo alu folije po cilindru i ok.. a to sta tie i cilindar ispisan kao moja biljeznica iz matemetike to nema veze.. kad stavis glavu (ako znas sta je to) nece nitkjo primjetit..
sve pohvale na najlijepšem skuteru na forumu i najboljem tjuningu u europi.. ma svi oni blek-roxi, goki speji se mogu pokrit plahtom pored ovoga.. a ovaj jasuni ti je perfektno ispoliran.. ja se cudim kako ti to tako ispalo.. ja se time bavim pa mi ne ispadne tako e.. moram doc do te tvoje bosanske glupace da mi proda koju foru..
al decki moji.. pa jel jemo mi s BALKANA ili nismo??? a sad ima tu i jačih i slabijih balkanaca.. ja za sad blokove rastavljem batićem i sve vadim batićem a za vas neznam.. a nadam se da ces ti i vracat radilicu batićem jer to bas neide lako u blokove.. al najbolje ti tako..
udri mujo po kevi.. xD cao bella s najlipsim runerićem u ovoj galaxiji
-secerasu kupi sebi vrecu secera ne trosi pare na cokoladu ako je ne znas otvoriti!
-nisam nikakav lakirer, niti planiram ici na stayling takmicenje pa da trosim sate i sate na svaku sitnicu...
-a sta fali bijelom disku?
-klip je samo probusen a cilindar (na neciju zalost) nema riseva u sebi, tako da se nece ni raditi specijala, nego samo novi klip
-pametnjakovicu, u 10ak postova sam napisao vec da je polirano sa purol pastom koja nije nista posebno, i 10ak puta sam vec pitao kako se kupuje plava kreda jel na kilu ili? i koja je cijena? niko mi nije odgovorio. Ivan SP za koji dan mi opet salje djelove pa bi mi trebao poslati i tu kredu.
-Neki uce i nekakvu višu skolu, tako da im i nije bas potrebno da znaju rastaviti blok i radilicu, pa ako sta i sjebu, sami su sebi krivi, i imaju novca za to i popraviti.
e i decko, da te pitam.. imas li ti roditelje? jer ako imas onda su jbt e stvarno.. pa moji meni blate da sta prtljam po motoru bezvzeze, a znam i stari pomaze al opet prigovaraju.. nije im se sviđalo kad sam ispolirao si blokove a kamo li da napravim ovu KAŠETU od motora
Roditelji rade, i imaju dovoljno svojih briga, nego da se zamaraju mojom zajebancijom i glupostima.
BTW sorry, ali nemojte sada srat da zato sluzi forum, da se nesto nauci..jer ja kad sam nesto izvalio samo su se nasla dva pristojna decka koji su mi lijepo objasnili o cemu je rijec i ispravili me, a ostalih 6 se smijalo i jos par glupsona se pravilo pametni...tako da nije sve tako savrseno kako vi govorite...
Pa lakse je ismijavati druge, a svoj rad drzati u podrumu, i praviti se PAMETNJAKOVIC, nego reci neku PAMETNU!a btw ti PanTheR_oo7 zajebi sve ovo, radi sta god oces jer je motor tvoj, ali za neke osnovne stvari treba ipak malo vremena i znanja..jebiga nebi nitko prigovarao da si ofarbao plastike Sprayem, ali bas farbat preko sveg zivog sta postoji na skuteru, i nije bas pametno..jel tako?
Sada ces izgubit duplo vremena na ciscenje s nitrom, ali ces bit HAPPY kada sve opet ofarbas na novo
Puno pozdrava i srece u tuningu!
Od skidanja farbe nema nista!
Lakiram sve redom, jer mi se vise svidja kad je manje boja izmiksano... zato citav blok (osim dekla) ide u crvenu, i citava prednja viljuska itd...
Hvala!
daj sta brijes na suho? xD pusti ti admina, znaj da je i njemu smjesno ovo citat i gledat ove žalosti..
Ti i takvi kao sto si ti ste mi smijesni, jer se nafurate do boli... BRAINMANICS
daj reci te mi koji pametan savjet, kako da ocistim ostatke klipa oko radilice? kako ovo? kako ono? BRAINMANIACS