Vi nikako da razumjete....da u Bosni tek sada dolazi onaj tuning ili čuning kako god ga vi zvali!
Kod NAS tek sada se pocinju stavljati ledice....neonke...i tak to...busiti auspusi...skidati filteri vazduha...zatamnjivanja svjetala i prednjih i zadnjih i svega sto svjetli na skuteru....mjenjanje retrovizora i tako nekih zaebancija...
a OK izgleda runner...skinuces ti to za pola godina dok dodjes do pameti...i moja slobodna procjena kod 80% skuterasa u Bosni si faca.....a kod 20% si seljak tako da....
Nikako ljudi da skontaju da svi imamo razlicite ukuse!
Da smo svi isti, ne bi bilo ni ljepote, ni ljubavi ni kog kurca!
ja ja okej, nije bed ekipo...ja sam to delal kad sam imal 13god i kad sam imal prvi skut, piaggio sfera 50cc, sve zivo poskidao bio s njega i gasss, hahahah koji je lom to bio...
U Bosni je od skora poceo nekakav "stayling tuning" I svako sebi sredjuje skut i auto kako misli da je ljepse i da je interesantnije. Mozda ja nemam ukusa za toga, ALI MENI SE SVIDJA, i necu skinuti diode jer se tebi ili nekom drugom ne svidjaju.
JA SAM TUZLANSKI SELJAK, I MENI CE SE SMIJATI A NE TEBI!
Zato ljudi molim ohladite od mojih dioda, i boja.
Ako imate koju pametnu i korisnu za reci, recite, ili jos jednostavnije zaobidjite temu.
Hvala!