Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (70/93) > >>

DeLUX:
oprosti  :'(

PanTheR_oo7:

--- Citat: popa1 - 29 Prosinac, 2010, 19:38:05 ---Tebe su iznapadali pravo, o ukusima se ne raspravlja kao sto kazes, promjenio sam dosta motora btw. vozim od 12 god, a sad mi je 25, nema sta nisam radio, farbao u razne boje, rastavljao sam svaki bar 2 puta sa drugovima,  stavljao na njega svakakve kitove,auspuhe, zmigavce itd... :uff: :uff: :uff: I sad kad imam auto i posao, motor mi dodje samo radi cejfa po gradu, sa kafe na kafu... Inace vozim apriliu sr50 i sve serijsko i tako ce i da ostane, i onda mi kaze klinac iz ulice  vidi ti auspuha, stavi nesto bolje kao kod mene, a ja ga samo blijedo pogledam  :laughing1:... ... Podrzavam projekat...

--- Kraj citata ---

e prijatelju, otvori temu kakvu i predstavi svoj skuter, i ako si bilo po cemu drugaciji od ostatka forumasa, toliko ce te popljuvat da ce ti se smucit forum...

vecina svih onih koji su mi popljuvali projekat nisu svoje skutere ni predstavili, jer sta imas predstavljat ako vozis neko staro izjebano djubre...itd...

Pozdrav! :notworthy:

--- Citat: DeLUX - 30 Prosinac, 2010, 02:34:38 ---isto znate temu iz mrtvih dignut  :angry7:
gazda skutera nije više u eVropi...
skuter mu kupili amerikanci i platili mu sve živo tamo u ameriKi zbog tih lampica

--- Kraj citata ---

nesto ti smeta sto je tema dignuta opet? ne brini se bice uskoro veliki update, samo se ceka SIP, i SC!

a sto se tice tih amerikanaca, nasmijao si me toliko da su mi dlake s jaja poodpadala  :srednjiprsti:

--- Citat: animatrix - 30 Prosinac, 2010, 12:25:29 ---sta ste svi zapeli, pustite decka na miru, svi pametni kad treba srat nekom, a kad treba pomoci niko nezna

--- Kraj citata ---

na zalost to sam ponovi nekoliko puta u ovoj divnoj temi, sve sami pametnjakovici koji se uhvate ledica, i nema dalje, nista se vise ne vidi!

DeLUX:
jedva čekam taj veliki update...
božićno je vrijeme pa će vjerojatno past neka gljiva koja svjetli  :dontknow:

PanTheR_oo7:

--- Citat: DeLUX - 30 Prosinac, 2010, 17:34:15 ---jedva čekam taj veliki update...
božićno je vrijeme pa će vjerojatno past neka gljiva koja svjetli  :dontknow:

--- Kraj citata ---

pametnjakovicu...ako nemas nista pametno za reci, ŠUTI!

zlatna ti je svaka koju ne progovoris!

popa1:
Nego kad ce one naljepnice za BN.. Sto sam te zvao??? Pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju