Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
steeef:
ok,sedamdesetaka...
onda bolje jedan 70 turpija i neki veći ekonomija ;)
PanTheR_oo7:
--- Citat: stefek - 30 Srpanj, 2010, 00:12:27 ---ok,sedamdesetaka...
onda bolje jedan 70 turpija i neki veći ekonomija ;)
--- Kraj citata ---
ljeti po gradu je ludnica, tako da i otac i brat i ja vise volimo sjesti na skutercic i odvozati se popiti kafu, kupiti hljeb i sl...
a kad bi uzeo nesto preko 49ccm sve trojica bi morali polagati vozacki za vecu kubikazu (sto bi kostalo gomilu novca), a i roditelji bi pravili probleme oko tog skutera. Ovako se manje brinu jer znaju da imamo skuter od "50ccm", sreca ne znaju na koliko se obrt vrti :)
popa1:
Tebe su iznapadali pravo, o ukusima se ne raspravlja kao sto kazes, promjenio sam dosta motora btw. vozim od 12 god, a sad mi je 25, nema sta nisam radio, farbao u razne boje, rastavljao sam svaki bar 2 puta sa drugovima, stavljao na njega svakakve kitove,auspuhe, zmigavce itd... :uff: :uff: :uff: I sad kad imam auto i posao, motor mi dodje samo radi cejfa po gradu, sa kafe na kafu... Inace vozim apriliu sr50 i sve serijsko i tako ce i da ostane, i onda mi kaze klinac iz ulice vidi ti auspuha, stavi nesto bolje kao kod mene, a ja ga samo blijedo pogledam :laughing1:... ... Podrzavam projekat...
DeLUX:
isto znate temu iz mrtvih dignut :angry7:
gazda skutera nije više u eVropi...
skuter mu kupili amerikanci i platili mu sve živo tamo u ameriKi zbog tih lampica
animatrix:
sta ste svi zapeli, pustite decka na miru, svi pametni kad treba srat nekom, a kad treba pomoci niko nezna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju