Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (6/93) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: dino_sk - 13 Siječanj, 2010, 16:52:33 ---i onda meni kaze da moj zadnji kraj nevalja s undertailom  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
da stavim neonke al crvene mozda bi onda valjao  :laughing6: :laughing6:

strasno , daj skidaj to dolje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kazem da si sj#bo ostre linije runnera, previse zaobljen rep i debeo rep!

duje87:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 14 Siječanj, 2010, 00:37:44 ---Nista se ne brise!

Nije me sram ni komentara ni mojih ledica ni skutera ni kog **rca!

Meni se svidja i radim to za svoj čejf!

--- Kraj citata ---

posteno.. ;D

aeroxtuning:
treba znat prihvatit dobru i lošu kritiku,ti si prihvatio i svaka čast,iskreno ni meni se scoot ne svidja...ali naravno neces. raditi scoot kako ti neko drugi kaže nego kako misliš da je najbolje.Reko si da ti se
svidja,briga te sto ostali misle,mislim da
nije krajnji cilj da se nekom drugom svidja scoot,mada budimo realni,većina nas voli kad nam neko kaže da nam je scoot preje#en sto je i sasvim normalno ;)

PanTheR_oo7:
KOME JE MUKA OD MOJIH MREZICA I LEDICA SLOBODNO SAMO ZAOBIDJE TEMU!

HVALA!

PanTheR_oo7:

--- Citat: aeroxtuning - 14 Siječanj, 2010, 00:46:27 ---treba znat prihvatit dobru i lošu kritiku,ti si prihvatio i svaka čast,iskreno ni meni se scoot ne svidja...ali naravno neces. raditi scoot kako ti neko drugi kaže nego kako misliš da je najbolje.Reko si da ti se
svidja,briga te sto ostali misle,mislim da
nije krajnji cilj da se nekom drugom svidja scoot,mada budimo realni,većina nas voli kad nam neko kaže da nam je scoot preje#en sto je i sasvim normalno ;)

--- Kraj citata ---
naravno!

Proljece tek stize, i ima se na skuteru radit svasta
planovi su uraditi nesto na fazon ovoga:

samo nisam siguran oko Drag volana kako ce to uzivo izgledati... Ali po vasem, sigurno ga niko nece ni primjetiti jer ce im LEDice ubadati u oci! :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju