Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (5/93) > >>

R@kija:
DE BOKTE....reci da se šališ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a bokte uvjek si bio gospodin...

kiza-iz-kvarta:
evo baš mi je tu prijatelj ZDENKO  i kaže da je runner prelijep!!!i pita jel na prodaju????

PanTheR_oo7:

--- Citat: vx - 13 Siječanj, 2010, 16:20:32 --- :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: mora da se šališ

ovakav neukus dugo nisam vidio, ustvari nikada! nešto preružno . neznam kako te ovo nije sram staviti na forum, i to u Projekte,a ne u Garažu gdje mu je mjesto.....

moja sućut   :sad1:

--- Kraj citata ---

Izvinjavam se sto sam stavio u projekte, ali ovo je moj neukusni projekt i takav ce za sada i ostati, a u garazi jedino kad spavam

I hvala na sazaljenju.

PanTheR_oo7:

--- Citat: neer - 13 Siječanj, 2010, 16:22:47 ---a jbg je malo prekicasto.ok mi je stavit u obrtaljku diode i tako ali ovi 666 ledica iza previse bljesti bas je kirbaj.a i mozes popit finu kaznu cini mi se oko 700 kn ak se nevaram...a ove lajsne s koridora odma skidaj covjece pa nije to baotijan,ovo je unistavanje novog runnera  :angry7: ali ako tebe veseli neka onda i mene veseli  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kazna za crvena svijetla od pozadi??  NJET!!!   btw ja sam Bosanac (SELJOBER) tako da sam navikao placat kafe policajcima.

Lajsne i mrezica idu u crnu boju samo dok lijepog vremena dodje

PanTheR_oo7:

--- Citat: DeLUX - 13 Siječanj, 2010, 16:34:42 ---ostavi ove prve dvije slike u prvom postu i ovo ostalo pobriši i pravi se da se niš nije dogodilo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Nista se ne brise!

Nije me sram ni komentara ni mojih ledica ni skutera ni kog **rca!

Meni se svidja i radim to za svoj čejf!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju