Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
BoLT3K:
--- Citat: black-rox - 30 Ožujak, 2010, 05:23:41 ---Ja nisam iskreno ni znao za ovaj motor,ali tu u rijeci je toliko popularan,da uđeš u kafić ljudi pričaju jesi vidio onaj runner na MS forumu,jednostavno nisam mogao odoliti ovakvom tuningu i sjeo sam i pročitao svih 12 stranica i nema mi druge na čudu sam sada sutra se bacam na farbanje motora,jer ovo ako bude kakvo natjecanje u style svi smo popušili,lijepši motor nisam vidio u životu,iskreno baš me zanima šta bi švabe imali reć na ovaj čuning jesi možda razmišljao da na attacku ili hetu otvoriš project ili se prijaviš na njihovo neko natjecanje ja mislim da imaš šanse,ovaj ofarbani disk izgleda preseksi,a vilice i poklopacpaljenja da ne govorimo motor je stvarno predivan,a ledice mmmmm to se iz svemira vidi,neznam možda je kod vas tek stigal ovakav tuning,ali vjeruj mi u hr nije nikada bio ovakav,a niti će biti,ovo ne da je fuš nego ovo je fuš godine dajte čovjeku nagradu,čisto me zanima daljnji tjek tuninga ovog skutera........
Gilera Runner R.I.P. :sad1:
STEJ TJUNED :laughing9:
--- Kraj citata ---
Belki-Ma nije tek dosao, davno se to pocelo, samo neke jos drzi :dontknow:
Nije on kriv sto mu runner izgleda ko da ga je Bosko Buha napao :dontknow:
black-rox:
Neznam šta reć više,ali da sam na njegovom mjestu obrisal bi odavno temu,a i account sa foruma,treba mu motor oduzet ovo nije legalno lol :laughing9:
zolaSR:
Šta uradi s motora :notworthy:
Bijeli disk ti je extra :glasses9:
je*emu sve :sign147:
Faba:
1.Nisi uopce razradio kit(rekao si da si nakon 22 km dao pun gas)Inace se skuter 2x po 20 min grije,pa tek nakon 400-500 km pun gas
2.Karb nisi stelao 100%,sigurno si imao u premalu diznu
3.imao si predugu svijčicu
Zbog bilo cega od gore navedenog klip moze puknuti,pa sad tek vidis sta je pravi fuš :redface:
Valjda si nesto naucio,nadam se da ces uspjet sredit skuter,sretno
klembic:
ugl ugl ugl.. decki dosta spamma.. kad ce nove slikice najboljeg projekta na balkanu :DD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju