Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (46/93) > >>

cameosb:
samo radi po svom, tvoj je motor

kakvi su daljnji planovi?
i daj slike tog undertaila

PanTheR_oo7:

--- Citat: black-rox - 30 Ožujak, 2010, 01:46:25 ---Neznam ne mogu se više suzdržat i moram komentirat,ti si od novog skutera napravio totalno selo,ja neznam di ti bila pamet ić uopće slagat mašinu bez ikakvog znanja,a o styleu neću ni govoriti niš ne da nemaš ukusa neznam kako bi to nazval užas i samo užas.............

--- Kraj citata ---

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa zar moram u svakom postu ponavljati jedno te isto???

KOME SMETA NEKA ZAOBIDJE TEMU!!!    DOSADNI STE!!!
NE INTERESUJE ME STA MISLITE O MOM UKUSU O STAYLINGU!!!
JA CU GA VOZITI I MENI SE SVIDJA!!!

--- Citat: cameosb - 30 Ožujak, 2010, 01:48:21 ---samo radi po svom, tvoj je motor

kakvi su daljnji planovi?
i daj slike tog undertaila

--- Kraj citata ---

Sutra bi se trebalo nastaviti malo s kitovanjem pa ce biti i koja slika mog novog fuseraja  :hello:

igor.sb:
kao sto neki cuneri na kraju svakod posta napisu stay tuned

ti bi mogao kreniti sa stay cirkus, stay fus, stay podalje od moje teme itd... :icon_thumright:

black-rox:
Ja nisam iskreno ni znao za ovaj motor,ali tu u rijeci je toliko popularan,da uđeš u kafić ljudi pričaju jesi vidio onaj runner na MS forumu,jednostavno nisam mogao odoliti ovakvom tuningu i sjeo sam i pročitao svih 12 stranica i nema mi druge na čudu sam sada sutra se bacam na farbanje motora,jer ovo ako bude kakvo natjecanje u style svi smo popušili,lijepši motor nisam vidio u životu,iskreno baš me zanima šta bi švabe imali reć na ovaj čuning jesi možda razmišljao da na attacku ili hetu otvoriš project ili se prijaviš na njihovo neko natjecanje ja mislim da imaš šanse,ovaj ofarbani disk izgleda preseksi,a vilice i poklopacpaljenja da ne govorimo motor je stvarno predivan,a ledice mmmmm to se iz svemira vidi,neznam možda je kod vas tek stigal ovakav tuning,ali vjeruj mi u hr nije nikada bio ovakav,a niti će biti,ovo ne da je fuš nego ovo je fuš godine dajte čovjeku nagradu,čisto me zanima daljnji tjek tuninga ovog skutera........

Gilera Runner R.I.P. :sad1:

STEJ TJUNED :laughing9:

CoK:
Kako bi kiza rekao,decko je jos teenager i to je taj period sa neonicama,ledicama i ''fast and furious'',kroz par godina i njega ce pustit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju