Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (31/93) > >>

igor.sb:
i ja kreten pa otvaram svakave teme

nije mi ovo trebalo danas

runneru rip, da je sr zaplakao bi  :'(

SlowRider:
zasto nema smajlija koji se krsti?    :rip:  :pop:

cosa_wp:
R.I.P.

XSH_tuned_MHR:
necu te kritizirat i grdit to su drugi već obavili., moj savjet ljepo sve rastavi OPERI NITROM skini ovas sprej uzmi si vremena da to uradiš kako spada., rastavi blokove jel je radilica povukla sigurno sa sobom ostataka., vidi u kakavom je stanju cilidar., ako je ok slozi novi klip gore, slozi., ubuduće nemoj sam radit ništa oko plastika pogotvo lakiranja., ako baš zeliš nemoj dizat slike na forum kao u ovoj temi da ti se ljudi rugaju.

Živio

R@kija:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 23 Ožujak, 2010, 12:56:24 ---Kad se zavrse vaznije stvari onda cu se zajebavat s glupostima kao sto su poliranje dijela amortizera koji je ofarban...

Sta je lose u farbanju poklopca magneta?  A kocnice, tockovi, i ono sto sam mogao sinuti bilo je skinuto za vrijeme farbanja.
ONAKAV skuter mi se nije svidjao, zato sam se i poceo zajebavat s ovim bojama.
Ne kontam sta ste navalili na gume, ima par crtica bijele...a vi zapeli ko da je nisam nikako ni zasticivo....     pffffffffffff :binkybaby:

--- Kraj citata ---

gle,ja ti en velim da je lose to farbat...al bokte ebo daj kad radis vec napravi kak spada,skini taj poklopac odlje posmirglaj sredi i pofarbaj..kao i ostalo...pa nemozes to na skuteru arbat..

ok,ti mozes,al zato ti se cijeli forum smije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju