Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
PanTheR_oo7:
--- Citat: Luka 0101 - 23 Ožujak, 2010, 11:51:25 ---kad si zadnji puta pogledao prednju vilicu na sta lici... :sad1:
--- Kraj citata ---
Kad se zavrse vaznije stvari onda cu se zajebavat s glupostima kao sto su poliranje dijela amortizera koji je ofarban...
--- Citat: rakitje00 - 23 Ožujak, 2010, 11:51:51 ---cek ti si farbao plastiku(poklopac )magneta,casice vilica i kljesta sve dok je na skuteru???
--- Kraj citata ---
Sta je lose u farbanju poklopca magneta? A kocnice, tockovi, i ono sto sam mogao sinuti bilo je skinuto za vrijeme farbanja.
--- Citat: aldin - 23 Ožujak, 2010, 12:21:19 ---Gume,viljuska cccc.Sta uradi od onakva skutera.
--- Kraj citata ---
ONAKAV skuter mi se nije svidjao, zato sam se i poceo zajebavat s ovim bojama.
--- Citat: zedooo - 23 Ožujak, 2010, 12:52:53 ---e majstore fino si gume ofarbo, svaka čast :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ne kontam sta ste navalili na gume, ima par crtica bijele...a vi zapeli ko da je nisam nikako ni zasticivo.... pffffffffffff :binkybaby:
MaXoVaC:
:uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff: :uff:
sj#bo novu runnericu!
sj#bo nov malossi...sport(mislim)....
sj#bo sve....
sorry al nije tebi dobro nikako....
Luka 0101:
NHF ali ajmo sad malo mozak ukljuciti..
do sada sam samo pratio temu, nisam nista htio komentirat, pa eto da i ja nesto kazem..
Kada si otvorio temu, par postova dalje si napisao da nisi fuser i da ne volis fus..
prvo pitanje.. dali je ovo po tebi fus? i ako nije... što je?
idemo dalje..
u jednom postu si rekao da nemas vremena se zahebavat previse sa skuterom..
drugo pitanje... jel znas kako se zove posao koji se radi na brzinu..?
Ja necu komentirati kako skuter izgleda.. ja samo komentiram "ruke", jer ak se tebi sviđa, sviđa se i meni.
Ali daj malo poslusaj par dobronamjernih savjeta..
Ako ides nesto raditi.. ili napravi kako spada ili nemoj raditi.
isao si farbat vilice. dal je tolko bilo problem uzeti zastitne trake malo i zastiti dio koji se ne farba?
I sad ces se jebat i mucit da skines tu boju naknadno.
Svasta si farbao i znam da imas viziju u glavi kak bi ti htio da to izgleda ali ako si farbao djelove na skuteru bez da si ih skidao, to znaci da ih nisi pripremio za lakiranje. Sta ti ocekujes od toga? Priprema je 80% posla.
Dali smatras da ce ti skuter biti lijep kada se boja pocne ljustit i po ljeti kad postane onak ljepljiva ako si farbao sprejem?
Moj savjet ti je da ako oces si sredit skuter kako zelis, uzmi si vremena i rijesavaj dio po dio..
jer tu nema vazniji djelova jedni od drugih..
Eto, nemoj se nac uvrijeđenim jer ti samo ocu dat koji savjet
Giz:
Svašta sam vidio i masu puta sam probao u ovom topicu izbječi nekakav linč al ovo što sam sad vidio ne pokazuje razum..... ::)
Ajd se ti ostavi tog skutera i daj nekome TKO ZNA ŠTO RADI da odradi taj posao jer po priloženom osim volje, ništa što bi uputilo na nekakvu znanje (ne spominjem inteligenciju) ja ne vidim. Uništio si motor, uništio si klip sa radilicom, nakalemio gore toliko besmislenih stvari i ne slušaš ništa što ti se govori nego po svom iako te to ne vodi dobrom putu. Iskreno, žao mi je motora onog dana kad je u tvoje ruke dospio.
Rossi:
--- Citat: Giz - 23 Ožujak, 2010, 13:47:26 ---Svašta sam vidio i masu puta sam probao u ovom topicu izbječi nekakav linč al ovo što sam sad vidio ne pokazuje razum..... ::)
Ajd se ti ostavi tog skutera i daj nekome TKO ZNA ŠTO RADI da odradi taj posao jer po priloženom osim volje, ništa što bi uputilo na nekakvu znanje (ne spominjem inteligenciju) ja ne vidim. Uništio si motor, uništio si klip sa radilicom, nakalemio gore toliko besmislenih stvari i ne slušaš ništa što ti se govori nego po svom iako te to ne vodi dobrom putu. Iskreno, žao mi je motora onog dana kad je u tvoje ruke dospio.
--- Kraj citata ---
istina..najgore je kad neko ne slusa ....zato valjda i postoji forum da se potrazi i cuje drugo misljenje...pa i uradi se nesto po tom tudjem misljenju ...a ne ja sam najpametniji ..ja sam upravu..moje misljenje je najbolej aj cu tako uradit..nek oni pricaju sta hoce....nekad je pametnije popustit i poslusat pametna savjet od nekoga drugog...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju