Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (28/93) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: boris_st - 17 Ožujak, 2010, 08:30:50 ---kad kažem dio po dio mislim na (primjer):
-zadnju felgu (znači nju si skinio i po meni si treba skinit gumu da bi nju bojao)
-deklo(trebao si skinit klješta i disk pa onda bojat )

i tako neke sitnice pripazit.....

Al na koncu sviđa mi se boja bit će to dobro :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:laughing7:    za skidanje i vracanje guma na felge morad dati bezveze 10€ i jos se vozati kod vulkanizera...  i na kraju ja lakiram i on dok montira gumu ogrebe ivice felge.  Svake godine to gledam, kako mi grebu felge dok mi mjenjaju ljeto/zima gume  :angry9:

Ono sto nisam htjeo farbat oko bloka to je zasticeno, a sve ostalo je onako kako sam htjeo. Blok i sve na njemu crveno, a felga bijela.

Nemam vremena, a pojedoh se da mi je vise da je izguram na ulicu :)
 :hello:

giannelli:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 16 Ožujak, 2010, 23:50:21 ---Fuserenje ne volim, a jedino sto bi se mozd amoglo nazvati fuserajem je sto sam lakirao blok a nisam ga skinuo. (Nikada nisam to radio, ne znam koliko ima posla, a i los sam sa vremenom-2 dana nisam sisao u garazu)
A ovo oko "polijevanja u špric jer nemam vremena"   ništa nisam razumio :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
fakat si lik, nisi onda trebao radit to, za skinut blok ti treba kojih 30min ako nisi nikad radio, i na kraju najbitnije nisi zastitio. ovo ja zovem trebinje tuning.  :toothy12:

giannelli:
ovo nije fus, ovo je sramota.  :angry7:

PanTheR_oo7:

--- Citat: fic - 18 Ožujak, 2010, 21:42:26 ---isuse i instalaciju je pofarbao.... a gle di se kurbla farba.... i disk je pofarbao aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :redface: :redface: :redface:

stari moj postujem to da ga oces pofarbat i sl al ne mozes mi tako ofarbat bez da zastitis :angry7: :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

ha kakve veze ima sto ce se i instalacija pofarbati? I disk? tamo gdije pakne struzu tu ce opet biti cisto, a tamo okolo ce biti malo bolje zasticeno, i nece ubrzo korozirati. :binkybaby:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: CoK - 20 Ožujak, 2010, 00:18:04 ---Ma ti nisi normalan

samo naprijed,na dobrom si putu....za cirkus

--- Kraj citata ---

Radilo se o sali naravno..ma ako se covjeku svidja sta,nikom nista,meni je malo žao skutera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju