Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (27/93) > >>

XSH_tuned_MHR:
neznam meni bi bilo zao ovako nesto radit na skuteru 98 god a ne 2008., scim je ovo lakirano sprej??

imas dobre namjere samo da je to izvest kako spada

boris_st:
slažem se da je šteta prpat po motoru 2008g. ali ako se posao odradi kvalitetno onda može imati dobrog učinka, ako se fušari (i toga ima kod tebe) ne miriše mi baš najbolje.

Po meni si trebao dio po dio sređivat kako spada a ne poliješ po motora u špric jer nemaš vremena??

cvajko:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 11 Ožujak, 2010, 11:09:42 ---Ne svidja mi se Bijelo-Crna serijala :(

Hocu da je lakiram :P

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

PanTheR_oo7:

--- Citat: boris_st - 16 Ožujak, 2010, 14:32:36 ---slažem se da je šteta prpat po motoru 2008g. ali ako se posao odradi kvalitetno onda može imati dobrog učinka, ako se fušari (i toga ima kod tebe) ne miriše mi baš najbolje.

--- Kraj citata ---
Fuserenje ne volim, a jedino sto bi se mozd amoglo nazvati fuserajem je sto sam lakirao blok a nisam ga skinuo. (Nikada nisam to radio, ne znam koliko ima posla, a i los sam sa vremenom-2 dana nisam sisao u garazu)

--- Citat: boris_st - 16 Ožujak, 2010, 14:32:36 ---Po meni si trebao dio po dio sređivat kako spada a ne poliješ po motora u špric jer nemaš vremena??

--- Kraj citata ---
A ovo oko "polijevanja u špric jer nemam vremena"   ništa nisam razumio :drunken_smilie:

boris_st:

A ovo oko "polijevanja u špric jer nemam vremena"   ništa nisam razumio :drunken_smilie:
[/quote]

kad kažem dio po dio mislim na (primjer):
-zadnju felgu (znači nju si skinio i po meni si treba skinit gumu da bi nju bojao)
-deklo(trebao si skinit klješta i disk pa onda bojat )

i tako neke sitnice pripazit.....

Al na koncu sviđa mi se boja bit će to dobro :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju