I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dakle, platili su cugu 25eura, 2 eura su kod konobara i 3 eura dobili nazad. To je 30 eura. Gdje je problem? Ili jednostavnije: 30-5+2+3=30
j#bo sam veceras i mozgalice i sve...uglavnom bilo se napolju pilo i sad dodje konobar ..znamo ga i kaze nama ovako ....Dosli ste npr evo vas 3.......bio je racun 30 eura....dali ste vas trojca po 10 eura ....posto ste stalni gosti kaze sef da vam vratim 5 eura....posto nemogu podjelit na vas troje 5 eura ....ja uzmem sebi 2 eura a vama vratim po euro .....ako sam vam vratio po euro znaci da niste dali po 10 eura nego po 9 eura ....9+9+9 je 27 i ona 2 eura sto sam ja uzeo 29 eura.....gdje euro nesto ?? Evo bas sad malo prije pricam sa dujetom ma j#bo sam i euro i sve ......ajde da vidim malo kako ce te vi ovo da rjesite...kad ti gledas ovako 30 racun nama vratio 3 sebi uzeo 2 to je 5 .....25 +5 30 to je to...ali kad uzmes onako po 9 eura da smo dali drugcije malo bude.....odo spavat pa cemo vidjet ujutru sta ste pisali ....siguran sam da zna dosta odgovor....
Eto vam jedna koju ni ja nisam skonto Imaš 20 kn, Trebaš otić kupit 3 vrste jaja(kokošja,nojeva i prepeličja) Koliko češ jaja kupiti od svake vrste i kolko dođu jaja od svake vrste.. sve to za 20 kn nikad nisam skuzio tu foru