Posto Doc i Ja krademo bogu dane,Robert nam je odlucio pomoci
Prva postaja...birtija
Doc i Ja ispijamo caj,uz pokoju partiju biljara dok cekamo da nas glavni mod doleti svojom raketom
Dogovor je bio u 15 sati ispred crkve koja je udaljena od birtije jedno dobrih 100m,ali posto se lako izgubiti u toj vukojebini otisao sam docekati Robija međutim on je vec bio tamo. Dok se Doc lagano budio,sjeli smo sva trojica i popili pice. Da razbijemo led,Robi i ja smo odigrali partiju biljara...nije imao sanse,ali svaka mu cast na hrabrosti
Prica se nastavila u Docovoj garazi gdje spava 1 i pol aprilia SR
Robi je vjesto prosverco pive ispod sjedala svoje lune,tako da smo se opustili uz...pa...pivu
Uz ugodan razgovor,pivu,pokoju cigaretu na UGODNIH -10 u garazi je sve teklo kao podmazano dok se Robi i Doc nisu zakacili oko toga tko je pojeo vise sarme uoci blagdana...ubrzo je ta prepirka presla u onu ''ko moze vise popit'', a nakon toga ciji je najveci...situacija je izmakla kontroli,pa sam odlucio zabiljeziti neke trenutke ako bi slucajno doslo do sudenja ili slicno ...
Uspio sam ih smiriti,cak smo pronasli i nacin da se ugrijemo...najme ostala je boca plina i mali ring na kojem se nekoc kuhala kotlovina,pa se Doc dosjetio kako bi to mogli iskoristiti u bolje svrhe...(iako ne vidim bolju svrhu od samog kuhanja kotlovine al ajde) Znaci decki su se skulirali,otvorili svaki sebi po pice i grijali se (pitate se di sam ja u svemu tome...i ja se pitam...cok uvjek ostane zakinut)
Kada smo sve popili,poceli smo trabunjat i gluposti pricat,Robi je cak od Doca izmuzao disk za nasega dhorvata kojega ovim putem pozdravljam
Kad smo vidli da to vise ne vodi nicemu,pobrali se svaki svojim putem i zdravko colic. Joj da,skoro sam zaboravio...pala je i test voznja na Docovoj srki,video stavljam cim skuzim kak se uploada