Općenito > Generalno o skuterima
Pomoč u vezi vxr-a 200
abarth46:
--- Citat: duje87 - 12 Siječanj, 2010, 21:58:07 ---velika vjerojatnost,tj 90 posto da ces morat i membranu i prirubnicu,uglavnon vecina gumenih dijelova koja su na motoru su izgubila svoja svojastva i remen takodjer,a da ne kazen za ulje antifriz i filter ulja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
racunao sam na servis veči da napravim!! a to znaci ulje,antifriz,filter,remen!! na prirubnicu i membranu nisam računao!!
sven_vx:
7 godina star skuter sa 3000km...nevjerujem,ali nikad neznas...jesi isao pogledat skuter?
R@kija:
nis cudno..jbt neko si je kupio skut do ducana ili nes i nije ga puno vozio ili opce..ima i takvih i to kad nades prava sreca!!
abarth46:
--- Citat: sven_vx - 12 Siječanj, 2010, 22:07:45 ---7 godina star skuter sa 3000km...nevjerujem,ali nikad neznas...jesi isao pogledat skuter?
--- Kraj citata ---
to mi je susjed od starog!! a stari mi zna od kada ga je kupio, vozio ga je jednu sezonu i to je to!!! isao gledati i motor je ko nov!! jedno pošteno pranje :)
sven_vx:
--- Citat: abarth46 - 12 Siječanj, 2010, 22:18:38 ---to mi je susjed od starog!! a stari mi zna od kada ga je kupio, vozio ga je jednu sezonu i to je to!!! isao gledati i motor je ko nov!! jedno pošteno pranje :)
--- Kraj citata ---
ako poznajes covjeka onda super...mislio sam da si naso preko oglasa...ako je cijena dobra kupuj... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju