Općenito > Generalno o skuterima

Pomoč u vezi vxr-a 200

(1/6) > >>

abarth46:
u fazi sam kupnje jednog vxr-a 200, 2002god sa 2900km!! Ovako motor je vožen samo te godine,i od tada stoji u garaži! Pošto je to cca 7 godina zanima me dal bi mu to moglo predstavljati kakav veći problem, pošto nije niti bio zadnjih godina paljen?!! Napravio bi mu servis,gume,akumulator novi... A sada dali mogu očekivati kakve veče probleme??

Hvala svima!!

speed:

--- Citat: abarth46 - 12 Siječanj, 2010, 21:27:05 ---u fazi sam kupnje jednog vxr-a 200, 2002god sa 2900km!! Ovako motor je vožen samo te godine,i od tada stoji u garaži! Pošto je to cca 7 godina zanima me dal bi mu to moglo predstavljati kakav veći problem, pošto nije niti bio zadnjih godina paljen?!! Napravio bi mu servis,gume,akumulator novi... A sada dali mogu očekivati kakve veče probleme??

Hvala svima!!

--- Kraj citata ---

ne

wonderkid:

--- Citat: abarth46 - 12 Siječanj, 2010, 21:27:05 ---u fazi sam kupnje jednog vxr-a 200, 2002god sa 2900km!! Ovako motor je vožen samo te godine,i od tada stoji u garaži! Pošto je to cca 7 godina zanima me dal bi mu to moglo predstavljati kakav veći problem, pošto nije niti bio zadnjih godina paljen?!! Napravio bi mu servis,gume,akumulator novi... A sada dali mogu očekivati kakve veče probleme??

Hvala svima!!

--- Kraj citata ---
to je sigurno ko novo negdje

abarth46:
je!! sve orginal gore!! naljepnice!!! nis kilometara :))

duje87:
velika vjerojatnost,tj 90 posto da ces morat i membranu i prirubnicu,uglavnon vecina gumenih dijelova koja su na motoru su izgubila svoja svojastva i remen takodjer,a da ne kazen za ulje antifriz i filter ulja :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju