Općenito > Generalno o skuterima
Pomoč u vezi vxr-a 200
duje87:
koja ja cifra u pitanju
abarth46:
--- Citat: duje87 - 12 Siječanj, 2010, 22:27:01 ---koja ja cifra u pitanju
--- Kraj citata ---
neda ga ispod 9500kn ali posto je motor takav mislim da se isplati :)
jos cu probat nekaj spustiti ali ne vjerujem...
napraviti servis,registrirat ga i gassss
n0n4m3:
kupuj ;D
duje87:
--- Citat: abarth46 - 12 Siječanj, 2010, 22:30:53 ---neda ga ispod 9500kn ali posto je motor takav mislim da se isplati :)
jos cu probat nekaj spustiti ali ne vjerujem...
napraviti servis,registrirat ga i gassss
--- Kraj citata ---
to i je cijena negdi kad sve naporavis sta imas ovde navedeno motor ce te izac oko 13 000kuna mozda malo manje,a mozda i vise ako bude jos koji neplanirani trosak
al onda imas godinu dana regan motor s napravljenin servison i novin gumama,to je taman cijena,a da ides spustat cijenu cisto sumnjan da ce spustit kad mu 7 godina stoji u garazi :laughing6:
abarth46:
--- Citat: duje87 - 12 Siječanj, 2010, 22:39:33 ---to i je cijena negdi kad sve naporavis sta imas ovde navedeno motor ce te izac oko 13 000kuna mozda malo manje,a mozda i vise ako bude jos koji neplanirani trosak
al onda imas godinu dana regan motor s napravljenin servison i novin gumama,to je taman cijena,a da ides spustat cijenu cisto sumnjan da ce spustit kad mu 7 godina stoji u garazi :laughing6:
--- Kraj citata ---
ne vjerujem niti ja da ce spustiti jer mi je odmah rekao da ga neda ispod pa makar jos dvije godine stajao!! al tako sam si i ja racunao da ce me izaci oko 13000kn al onda imam motor sa servisom i registracijom :)!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju