ma lako za sve,ali di je ženi obraz da mi kaže u lokalnoj pošti da cekaju da se nakupi posiljaka hp ekspresom,pa tek onda idu....jesam li ja glup ili svako jutro vidim da kombi hp ekspresa obilazi lokalne poste,zadnje im dabogda bilo....
jedanput sam doso,htio poslat hp ekspresom...i uredjivala se posta nešto,renovirala i kaže mi žena ili da sacekam 20 min ili da joj ostavim podatke,koliko,sta,di pa će ona to sve sredit jer je u gužvi,kaže da ne brinem... I šalje meni dečko poruku jesam li lud,sto ga lazem da sam poslao kad nisam,objasnjavam mu ja,dečko me napada,iznervirao me...i naravno kažem mu nemam broj posiljke i on odma promisli da ga muljam...kad sam ostavio paket bila je srijeda...u sub mi se dečko izdere ko da imam 5 god....odem u pon ujutro prije skole(popodnevna smijena) u postu i pitam ženu da mi da listic onaj,kaže ona koji??ja gledam pa od onog paketa sto sam vam ostavio....kaže ona,ajme oprosti,ovo,ono,ja ti to nisam stigla,zaboravila sam....umalo je nisam šakom u glavu bubnuo....tlak na milijun...i ajde prebolim ja to i u cetvrtak dečku stigne sve,znam da sam mu poslao sve kako smo se dog i zvao sam ga da mu se ispricam jer ja nisam bio kriv,ali eto,vidio sam da je ljut iako je sve stiglo onako kako sam mu opisao,100 % korektno...i zašto bih ja ni kriv ni dužan ispastao zbog glupaca nekih iskomplesiranih koje i dalje rade....i sve se radi pomalo,priča se telefonom,kavice se piju,jede se...