Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

meet u Osijeku??

<< < (23/24) > >>

gumy:
ajde konačno da se okupilo malo više ljudi, ono sve prošle godine je bilo ako i 10 skutera maksimum...
a kiza... kažeš dobra guma a?

te-te-ac:
a jebga bas sam mogao doc... ocekivao sam nesto tipa prosle sezone.. pa reko sta cu dolazit..  ::)

sljedeci put cu se vise potrudit STVARNO doc..  :toothy11: a kad znam da sam nepozeljan od nekih klanova al to mi je jos onda veci gušt..  :binkybaby:  :-*

tam nekak kad zeko donese novaca..  :toothy12:

Mislav46:
hvala svima pun k sto ste dosli i sto smo se napokon okupili, posebno mi je drago zbog decki iz valpova.....zbog ovakog velikog odaziva, sve cesce cemo organizirati okupljanje s tim da cemo ubaciti i neke trke po kategorijama, voznje gradom....da bude zanimljivije......moze biti zao onima koji nisu dosli..... :icon_thumright:

vjeko86:
evo bio sam i ja jučer prošao kroz meet,gumy-a sam zamjetio da je zaposjeo klupicu kao da je njegov cijeli trg :icon_tongue:

nisam se htio javiti jel me bilo malo bruka,pa sam se hitio do mekića na sladoled :laughing7:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: vjeko86 - 22 Ožujak, 2010, 12:08:30 ---evo bio sam i ja jučer prošao kroz meet,gumy-a sam zamjetio da je zaposjeo klupicu kao da je njegov cijeli trg :icon_tongue:

nisam se htio javiti jel me bilo malo bruka,pa sam se hitio do mekića na sladoled :laughing7:

--- Kraj citata ---

ladiša.....mali bi lizo a????? :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju