Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

meet u Osijeku??

<< < (22/24) > >>

walkay:
Imam jos jedan video, to cu uskoro staviti gore! Film gdje Gumy stunta!  :laughing7:

_r0bi_:

--- Citat: walkay - 21 Ožujak, 2010, 19:36:22 ---Pozz ljudi! Prvo da se zahvalim svima da ste dosli na prvi meet ove godine! Bilo mi je super, pa da stavi prvo neke slike, kako je bilo!  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

....za prvi meet..bilo dobroo ekipe se naskupilo...... :laughing7: :icon_thumright:
....nema na cemu kad god budem mogo evo mene.... :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: _r0bi_ - 21 Ožujak, 2010, 20:03:37 ---....za prvi meet..bilo dobroo ekipe se naskupilo...... :laughing7: :icon_thumright:
....nema na cemu kad god budem mogo evo mene.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ja sam isto za! I meni je bilo super, jedino sto nisam mogao doci sa svojim skuterom!  :'(

jprekrit:
 :icon_thumright: Vidim da vas je puno bilo... Vrlo pohvalno... I mi zagorci smo imali kratki ali odličan meet... Doduše, nije nas toliko bilo jer tak je to kod nas... Svi se prijave, a kad dođe vrijeme meeta, svako se izvlači na svoje gluposti. Ali nema veze, bar nije bila gužva na cesti. Nas je bilo 6-ero, prvo vožnjica tempom oko 70-80 km/h, onda lagano u "klijet" i doma... Hočeš bolje??? Super nam je bilo, a vidim da je i vama bolo super... Samo tak i dalje nastavite... Pozz...

kiza-iz-kvarta:
predobar meet......kad sam stigao u osijek,odmah sam hitio SP-a iz caddya.......i prvi na kog sam naletio bio je GUMY!!!!!!imao je neke fansy naočale.......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju