Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
meet u Osijeku??
_r0bi_:
....Mislave ma nemas brige kad god budemo mogli mi dolazimo...i nama je drago sto smo sudjelovali...probat ce mo i te-te-jca ufatit rugi put pa da nam decko pokaze svoje stant....akrobacije....uz origigi :ccorg:to mora da valja :headbang: :icon_thumright:
....i nadam se da ce nam se drugi put pridruzit i kiza i ekipa iz Vinkovaca.... :headbang: :frajer:
[SB]Replica 180:
snimao sam vas dok ste bili na klupama, ali kao i vijeko86, bila me bruka prici..... pozdravio neke iz daleka jedino :hello: :hello:
hrca:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 22 Ožujak, 2010, 23:04:36 ---snimao sam vas dok ste bili na klupama, ali kao i vijeko86, bila me bruka prici..... pozdravio neke iz daleka jedino :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
picek jedan a neki su došli tebe pozdravit haha
Mislav46:
--- Citat: _r0bi_ - 22 Ožujak, 2010, 15:02:32 ---....Mislave ma nemas brige kad god budemo mogli mi dolazimo...i nama je drago sto smo sudjelovali...probat ce mo i te-te-jca ufatit rugi put pa da nam decko pokaze svoje stant....akrobacije....uz origigi :ccorg:to mora da valja :headbang: :icon_thumright:
....i nadam se da ce nam se drugi put pridruzit i kiza i ekipa iz Vinkovaca.... :headbang: :frajer:
--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang:
walkay:
Nek bude sve na jednom mjestu! :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju