Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
meet u Osijeku??
[SB]Replica 180:
:headbang: :headbang: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
walkay:
Ajde da vidim, jel ide ekipa na meet! Ja sam jos uvijek za, i nadam se da su i ostali!
Mislav46:
konacno malo sunca i toplije vrijeme.....oni koji se nisu jos provozali kako treba, sada imaju priliku :toothy12: orgije pocinju 21.3.2010. tocnije ovu nedelju u 14h, okupljamo se na klupicama gdje se zadrzavamo (cekamo one koji uvijek kasne :laughing7:) do 14:30h i zatim prema dogovoru krecemo u nove pobjede.... :hello:
_r0bi_:
--- Citat: Mislav46 - 18 Ožujak, 2010, 16:40:15 ---konacno malo sunca i toplije vrijeme.....oni koji se nisu jos provozali kako treba, sada imaju priliku :toothy12: orgije pocinju 21.3.2010. tocnije ovu nedelju u 14h, okupljamo se na klupicama gdje se zadrzavamo (cekamo one koji uvijek kasne :laughing7:) do 14:30h i zatim prema dogovoru krecemo u nove pobjede.... :hello:
--- Kraj citata ---
....issssse ekipa pa to se ceka....ak bog da vidimo se i prije 14h na klupicama.... :frajer: :icon_thumright:
....ko sto je danas vrijeme nek bude i bit ce pre dobro.... :laughing7:
walkay:
Pozz ljudi! Prvo da se zahvalim svima da ste dosli na prvi meet ove godine! Bilo mi je super, pa da stavim prvo neke slike, kako je bilo! :icon_biggrin:
Jos neke slike od frenda!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju