Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

današnja vožnja

<< < (6/11) > >>

pajo:
može ovaj vikend samo se benelli javi naravno ako vrijeme posluži :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: dhorvat - 11 Siječanj, 2010, 23:03:11 ---Nije Yasuni gore da ga sol ne pojede baš odma prve sezone, a i nemam zadnjeg diska budući da sam pop#šio 200 kuna zbog jednog člana foruma, prodao mi je disk koji je stigao kod mene skroz popigan tak da se ne mogu voziti. A da ne pričam da je čista ništica vani i snijeg okolo, a o gorskom kotaru da i ne pričam  :laughing6:

--- Kraj citata ---
ma sredit ces ti to do treceg mjeseca :toothy12:,ma kakav snjeg u gorskom kotaru ti je +20 u trecem mjesecu
--- Citat: pajo - 11 Siječanj, 2010, 23:09:18 ---može ovaj vikend samo se benelli javi naravno ako vrijeme posluži :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
da ako je ljepo dolazimo ali jos cemo se cuti

dhorvat:

--- Citat: benelli - 11 Siječanj, 2010, 23:14:57 ---ma sredit ces ti to do treceg mjeseca :toothy12:,ma kakav snjeg u gorskom kotaru ti je +20 u trecem mjesecu da ako je ljepo dolazimo ali jos cemo se cuti

--- Kraj citata ---

Moš mislit, ni po ljeti nije iznad 10 ujutro  :toothy9:

benelli:

--- Citat: dhorvat - 11 Siječanj, 2010, 23:19:18 ---Moš mislit, ni po ljeti nije iznad 10 ujutro  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ma jde niste od šečera,ako me dobro pamcenje sluzi sta niste vi jednom dolazi i bio je snjeg u gorskom kotaru

dhorvat:

--- Citat: benelli - 11 Siječanj, 2010, 23:23:20 ---ma jde niste od šečera,ako me dobro pamcenje sluzi sta niste vi jednom dolazi i bio je snjeg u gorskom kotaru

--- Kraj citata ---

Nikad  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju