Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

današnja vožnja

(1/11) > >>

benelli:
nakon skoro mijesec dana kiše napokon danas je bio sunčan dan :toothy12:,pa je pala prva malo duža vožnja ove godine.
pa smo ja i andre@ napravili đir od koji 90km po istarskom krajoliku :).ko zna istru malo krenuli smo iz novigrada pa u limski kanal,onda rovinj, pa natrag u poreč i opet u novigrad
da nebi zaboravio, na kraju nam se pridružio i dvd aerox koji je platio cugu u poreču :sign188:
evo par slika vožnje

ova slika je posvečena eladiu za dvije nažicane naljke

počelo je zagrijavanje za  rijeku u 3 mjesecu :toothy12:

DvdAerox:
Bio i ja danas do rovinja ujutro, da se uvjerim koliko moze izdrzat sp  :toothy11: , ali popodne sam imo druge stvari u planu, cemo drugi put ic skupa..
Sad ste mi duzni cugu  :toothy3:

andre@26:
E da ja malo nadopunim tremu.
 :sign188: dvd aerox za cugu, sljedeci put nadam se da nam se pridruzuje
benelli popravi si malo taj sat od rannera jer je 100km a ne 90km (10km=5kn benzina)  :toothy12:
eladio vidis kako sponzoriramo forum po istri da je i meni imati jos jedne takve naljepnice bio bi duplo bolji ucinak spamanja foruma po istri  :glasses9:

R@kija:
ljepo ljepo..jedva cekam da si aj kupim nes za dalju voznju hh

benelli:

--- Citat: DvdAerox - 10 Siječanj, 2010, 22:56:02 ---Bio i ja danas do rovinja ujutro, da se uvjerim koliko moze izdrzat sp  :toothy11: , ali popodne sam imo druge stvari u planu, cemo drugi put ic skupa..
Sad ste mi duzni cugu  :toothy3:

--- Kraj citata ---
ajde ajde dobit ces cugu kad je zaradis kad se budes vozio a ne lezao doma :icon_thumright:

--- Citat: andre@26 - 10 Siječanj, 2010, 22:59:07 ---E da ja malo nadopunim tremu.
 :sign188: dvd aerox za cugu, sljedeci put nadam se da nam se pridruzuje
benelli popravi si malo taj sat od rannera jer je 100km a ne 90km (10km=5kn benzina)  :toothy12:
eladio vidis kako sponzoriramo forum po istri da je i meni imati jos jedne takve naljepnice bio bi duplo bolji ucinak spamanja foruma po istri  :glasses9:

--- Kraj citata ---
ma sat je uredu nego kada sam doso doma sam zaboravio pogledat km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju