Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

današnja vožnja

<< < (5/11) > >>

benelli:

--- Citat: pajo - 11 Siječanj, 2010, 22:18:48 ---dobre slike benelli limski kanal :icon_thumright: :icon_thumright:
mogli bi do pule ako vam se da??

--- Kraj citata ---
pa bila je u planu pula ali gospon vanjosi mi se nije javio dali ce biti sta reko je da ce javit u nedjelju ujutro kakvo je vrijeme ...............,pa smo rekli idemo samo ovdje negdje đir pa nakraju smo zalutali u lim i rovinj,ali pajo ako je ljepo vrijeme u subotu ja bi doso đir u pulu ako je andrea za
--- Citat: dhorvat - 11 Siječanj, 2010, 22:02:36 ---Ma otpelamo te u Lavicu u Samoboru, to ti bu dosta. Dole pod prozorom ti đankiji šprice pikaju kod muzeja i to ti je to  :frajer:

Gle, javite se mjesec dana prije turneje pa ćemo onda razmišljat. Do onda se stignete 15 put predomislit  :laughing7:

--- Kraj citata ---
javit cemo da ali i vi bi te se mogli dopeljat do rijeke sada za otvorenje,mislim novi dr,jasuni r pa sta ces bolje spreman za putovanje rox

andre@26:
beneli ti mene pitas dali sam ZA... pa to je ko da pitas motor da li mu treba benzin, naravno da sam za ako bude ljepo vrijeme ko ovaj vikend u subotu ili nedelju destinacija pula  :headbang:

Počevši osvajanja od novigrada i kaštelira malo po malo dojahat cemo mi i do Zagreba s nasim vjernim raketama  :toothy9:

benelli:

--- Citat: andre@26 - 11 Siječanj, 2010, 22:50:09 ---beneli ti mene pitas dali sam ZA... pa to je ko da pitas motor da li mu treba benzin, naravno da sam za ako bude ljepo vrijeme ko ovaj vikend u subotu ili nedelju destinacija pula  :headbang:

--- Kraj citata ---
nista pajo i to je onda rijeseno ako je ljepo mozes slobodno spremit paršut,kobasice,ombolo,pivu ustvari alkohol ne dok vozimo :toothy12:

andre@26:
Kako je nama super u vožnjama beneli uvijek gdje god posli ili dosi uvjiek nas ceka prijazno osoblje ili domacin da nas pocasti.  :glasses9:

dhorvat:

--- Citat: benelli - 11 Siječanj, 2010, 22:44:34 ---ali i vi bi te se mogli dopeljat do rijeke sada za otvorenje,mislim novi dr,jasuni r pa sta ces bolje spreman za putovanje rox

--- Kraj citata ---

Nije Yasuni gore da ga sol ne pojede baš odma prve sezone, a i nemam zadnjeg diska budući da sam pop#šio 200 kuna zbog jednog člana foruma, prodao mi je disk koji je stigao kod mene skroz popigan tak da se ne mogu voziti. A da ne pričam da je čista ništica vani i snijeg okolo, a o gorskom kotaru da i ne pričam  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju