Općenito > Propisi

Produženje vozačke -> sjeban zakon >:/

<< < (2/4) > >>

neno20:
ja sam položio B kat 1.12 2005. onda je bilo 2 god da si mladi vozač. produžena mi je do 2018 g. jel i mene kači sada ovaj novi zakon?

S.F. sf2:
zakon je retroaktivan,rekla mi sutkinja. znaci svi do 24 godine po zakonu iznad 75kw u autu su u prekrsaju.

neno20:
ma nek idu u pm i oni i zakoni više. kad dođemo do 24 g onda će bit do 28 godina...
ako si budala poginut ćeš i u peglici. po tome onaj tko ima 24 g i položi a novi je vozač bez i malo iskustva može vozit auto od 200-300 KW a ti sa iskustvom do tad 5-6 g ne možeš...koja pamet....

shegy:
mislim ali neznam zasto da ces imati problema sa c1 kategorijom! vidi sutra pa javi

Iwo SR Tuono:
eto super, taman sam se ponadao da ću preć te dve godine i onda mogu po svom, i sad me opet stigao sjeban zakon.
Znači sa 80 godina baba položi i može odma sjest u auto 350konja i nikom ništa, a ja sa 5 godina iskustva i desetke i stotine tisuća u autu i kamionu na svim autocestama i po svim gradovima Europe imam 23 godine i ja sam još uvijek pod ograničenjem...j****u mater ako ne skemijam neko dvojno državljanstvo u pizdu materinu i država i zakoni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju