Općenito > Propisi
Produženje vozačke -> sjeban zakon >:/
vktr:
--- Citat: Chupsy - 17 Siječanj, 2010, 20:04:19 ---dobit ćeš novu vozačku koja vrijedi 10 god, ja isto imam takvu...
--- Kraj citata ---
ja sam položio sa 16 i odma dobio na 10 godina, baš sam kul
dhorvat:
--- Citat: neno20 - 10 Siječanj, 2010, 22:14:07 ---ma nek idu u pm i oni i zakoni više. kad dođemo do 24 g onda će bit do 28 godina...
ako si budala poginut ćeš i u peglici. po tome onaj tko ima 24 g i položi a novi je vozač bez i malo iskustva može vozit auto od 200-300 KW a ti sa iskustvom do tad 5-6 g ne možeš...koja pamet....
--- Kraj citata ---
čitaš mi misli. Šećer na kraju bude da kad napunim 24 da će produžiti taj zakon do 25 :laughing7:
Gle, netko može sjest prvi dan u fićeka i završil bu u ogradi, a neko može sjest u ganc novog ferarija i vozil se bu savjesno, tu nema pravila. Zakon mora obuhvatiti sve a da je čim manje ljudi zakinuto. Kod nas je to isto tako provedeno samo što je problem što nije čim manje nego je čim više ljudi zakinuto. I kad me zaustave na skuteru, bez obzira kolko sam star i kolko imam vozačkog staža i B kategoriju, tretiraju me ko nekog bahatog klinca :dontknow: Ne svi, ali zna se desiti :angry7:
Jer kolko sam skužio, čim te zaustave na skuteru oni znaju da si kriv. I ako nisi, nekaj ti budu našli :icon_biggrin:
Dosta mi je već tog prepucavanja. Odoh ja uskoro na veliku tablicu i zaboli me frula. Samo kaj moram prije toga A položit :laughing7:
Iwo SR Tuono:
dobio sam vozačku na 10 godina,a sad za ograničenje neznam nit su mi znali reć
samo su mi rekli da ak oću polagat C+E moram prvo položit C i onda E tek za godinu dana. A sad odmah ovog trena imam posao vozača šlepera, al sa položenom C kategorijom mogu vozit sam vučno vozilo, a ne prikolicu na kojoj je u biti teret. Znači nek si nabiju taj zakon na zadnji otvor u tijelu :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju