Općenito > Propisi

Produženje vozačke -> sjeban zakon >:/

(1/4) > >>

Iwo SR Tuono:
E ovako, došlo i mojoj karijeri kraj :D
Nakon dvije godine probnog roka ističe mi vozačka, ALI (jebeni ali  :sad1: )

po zakonu po kojem sam ja položio bilo je da nakon dve godine više nisi mladi vozač, no stigao je novi zakon koji govori da si mladi vozač do 24. godine  :dontknow:

e sad, sutra kad ja odnesem vozačku u mup šta će oni meni napravit? produžit ju i bit ću stari vozač iloi će ju produžit do 24. godine pa ću gulit po zakonu za mlade vozače...
imam B,C1 od ovih važnijih kategorija i za vozačku sam platio masno i sad me jebu za moje pare  :binkybaby:

dhorvat:
Ako imaš C1 onda čini mi se ne vrijedi za tebe zakon za mlade vozače. Nek netko to provjeri  :icon_thumright:

U svakom slučaju za sve ostale koji nemaju 24 a polagali su još po onom starom zakonu kad nije bilo nikakvih ograničenja, i NJIH kači ovaj novi zakon nažalost  :angry7:

Biker(ss):
ide na onaj način kako ti država može bolje ocjedit novčanik -_-

Iwo SR Tuono:
možda će mrcina znat...ma što se tiče ograničenja kod C1 je do 7,5t i 150ks, tako da se kombije može vozit i ove dostavne kamione koji se uklapaju u te brojke. A onog što se tiče 23-05 mene zanima dal na mene to utječe ako imam C1...nisam nigdje u zakonu našao, možda netko ima drugu info, jer besmisleno je zabranit vožnju gospodarskog vozila u bilokojem vremenskom intervalu jer kamioni imaju svejedno svoja ograničenja što se tiče vremena vožnje i to

DvdAerox:
Gle, ti ces je produzit, ali to nema veze (inace bi ti trebali na 10 godina produzit), ali pisat ce uvjek kada si polozio (datum) i murjak se po onome ravna za kaznu, znaci ako nemas 24 ne gine ti kazna za snagu, ako naletis na krivog murjaka...

Uvezi toga sa profesionalnim vozacima pisalo je nesto u proslom broju auto-kluba..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju