Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
hvala isusu pa jesam vise... al nije oso dhorvatu...
ma zavaljo decka covjece...i da je nekom stigo ...sj#bo bi ga,,,
...zdravo djaci... aprilia area51 : kom si prodao spuh, sa foruma? spuh zbilja nie los za te novce, bas je dobar al mi se nikako ne svidja taj krom look, bas mi je ne tjunerski al dobro...super, znaci imas da pijemo na tvoj racun a sabane...??
Ma pusti ti to. Krom je za pametne. Em je atraktivan, em se lako održava. A ne ova hrđava gamad Fućkaš i Yasunija kad će pohrđavit na kiši
...ja zbilja neam pojma s cime vi to spuhove uzdrzavate al ja NIKADA NISAM IMAO TRUNKE HRDJE NA SPUHU...vozeno ponekad i po kisi...prije voznje ocisrim wd-om, krpom i fino premazem uljem od getribe od skutera jer je gusce i vozam se okolo di trebam i to fino zgori, stvrdne i fino kad se vrnem opet premazem dok je jos vruc spuh i nema brige, ulje zasticuje a opet daje onako race look...dpr sam imao 5,6mjeseca i nikad nis s njime ...treba znat i imat volje...
Ma nemam ja volju svako malo to špricat i čistit. Na autu niko nikad ne pere i čisti auspuh. Tak ni ja na skuteru. Zato mi je žal Yasunija. Njega sam i čistil i šprical sa WD-om nakon svake kiše. Al dop#zdi mi to. Ovaj serijski spuh je trenutno tak hrđav da neznam kak da to više skinem
lajk!
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac