Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 32 Gostiju pregledava ovu temu.
Našao sam Vidjet ću, vjerojatno ću nešto kod kuće napravit il nek neko kupi od vas pa da vidim kako to stoji na skuteru i jel se mora šta rezat pa ću i ja naručit
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
hoces da tebi narucim kad vec narucujem i njemu?
Haha, s kojim parama? Juče sam keširo još 3 iljade za školarinu. Imam sveukupno 10 kn u novčaniku. Ja ču naručit prije ljeta nekako, kad prvo vidim kako stoji na doritosovoj arei Ako bude dobro, uzimam, ako ne, nula bodova
...pupo mislim da bum ipak uspil nabaviti napkon bocni nogar za areu, juuuuhhhhuuuu ... jbt ova area je zbilja zajebana opce nes kemijati al zato mi je to jos vise interesantno i zanimljivije a ne odem u duckas i kupim sve kaj ocu za skut, to ni je to, treba se pomuciti...jebate bum bil glavni na cesti, vrrrrruuummmm... .
a kaj ti fali apriliji sad?? imas kit, frgu, spuh, sve...budi sretan i zadovoljan...
ma toooooooo care sad cu ic na msn, aj me dodaj jer ti ja neam pojma...bellini.fernando@gmail.com
diste jackovi jel ima tko ručke od kočnica za apriliu sr-50 za prodati? i deklo komplet s kurblom? ili samo kurblu i unutra ono sranje što pokreće variomat ak znate na šta mislim
lik je spaljen ali mi nisu jasni oni koji ga zovu i traze savjete matere mi