Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
dhorvat:
--- Citat: Zika - 17 Srpanj, 2012, 22:45:31 --- nista me ne kosta ostavit ga da odradi malo ujutro,tako da ja ostajem pri svojem zagrijavanju,a i znam da nisam jedini,i da o serijali pricam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Po ljeti ga nemaš šta ujutro zagrijavati. To se radi kada je ujutro manje od 15 celzija, onda je poželjno zagrijavanje, ali opet ne predugo. Kad radi dugo na leru, stvara se garež na čelu klipa i na glavi, dio toga dospije i u auspuh, a ako imaš katalizator u auspuhu onda se on može i zaštopati vrlo brzo. Zagrijavanje cvajtakta ne znači ostaviti ga da radi na leru nego ga cijelo vrijeme turirati, znači naglo napucavanje gasa i naglo puštanje gasa ovako:
Tscoot:
--- Citat: luna500rr - 19 Srpanj, 2012, 12:16:07 ---evo i mene :)
minarelli je minarelli...
zast sam ja prominio +10 klipova, cilindara, 3 bloka, 4 radilice u 15680km?? :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
na minarelliju???
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 19 Srpanj, 2012, 12:16:07 ---evo i mene :)
minarelli je minarelli...
zast sam ja prominio +10 klipova, cilindara, 3 bloka, 4 radilice u 15680km?? :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
A ja sam vozio 32 000 km Trophyja na istom klipu i dihtunzima glave :drunken_smilie:
Znači da ne znaš :laughing6:
luna500rr:
--- Citat: dhorvat - 22 Srpanj, 2012, 22:39:49 ---A ja sam vozio 32 000 km Trophyja na istom klipu i dihtunzima glave :drunken_smilie:
Znači da ne znaš :laughing6:
--- Kraj citata ---
sve ac... lc mi se nekvari al svaki kuha hahahahah XD
giannelli:
bump minareli i dalje poluproizvod?!?? :novine:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju