Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 23 Srpanj, 2012, 16:15:21 ---
--- Citat: dhorvat - 22 Srpanj, 2012, 22:39:49 ---A ja sam vozio 32 000 km Trophyja na istom klipu i dihtunzima glave :drunken_smilie:
Znači da ne znaš :laughing6:
--- Kraj citata ---
sve ac... lc mi se nekvari al svaki kuha hahahahah XD
--- Kraj citata ---
Ja mislim da ja mogu biti mjerilo kuhanja LC minarellija budući da sam vozio Aeroxa i sada Phantoma u svim mogućim i nemogućim uvjetima i još nijedan nije zakuhao. Naravno kad je sve dobro složeno :laughing7: Imal sam i ja ekipu koja je pretezala matice na glavi, koja je stavljala diht masu na spaljene dihtunge pa znam kolko treba mašini da zakuha. Al kad se sve složi kak se spada onda moraš bit budala ako ti uspije zakuhat :laughing7:
danyq7:
Ni Piaggio ni Minarelli mi nikad nisu zakuhali, oboje imaju dobro sređeno hlađenje. Naravno to se odnosi ako je sve pravilno složeno.
Na minnareliju sam prešo 70km cijelo vrijeme full gas, brzina 90-95-100 gps, vani bilo 35+ stupnjeva i nije zakuho, tak da ne znam o čem mi pričamo.
Jedino šta sam primjetio je da se minarelli počinje više grijat(ali ne pregrijavat) kad se vozi 30-40km/h uz brijeg. To sam išo na sljeme kad mi je još skuter bio na razradi i temperatura mi se digla na 3/4. To je zato što nije bilo prisilnog hlađenja vjetrom jer sam išo presporo.
dhorvat:
--- Citat: danyq7 - 28 Srpanj, 2012, 17:15:27 ---Ni Piaggio ni Minarelli mi nikad nisu zakuhali, oboje imaju dobro sređeno hlađenje. Naravno to se odnosi ako je sve pravilno složeno.
Na minnareliju sam prešo 70km cijelo vrijeme full gas, brzina 90-95-100 gps, vani bilo 35+ stupnjeva i nije zakuho, tak da ne znam o čem mi pričamo.
Jedino šta sam primjetio je da se minarelli počinje više grijat(ali ne pregrijavat) kad se vozi 30-40km/h uz brijeg. To sam išo na sljeme kad mi je još skuter bio na razradi i temperatura mi se digla na 3/4. To je zato što nije bilo prisilnog hlađenja vjetrom jer sam išo presporo.
--- Kraj citata ---
Ful gas ima skoro najbolje hlađenje, neće ti tad zakuhat :toothy3:
Vozio sam Aeroxa sa Trophyjem kreni stani skoro na leru na vrućem asfaltu po ljetnim vrućinama u gužvi motora i moram priznat da kad tada nije zakuho onda stvarno nikad ni nebude :laughing7:
A malagutija sam vozio 1000 km bez vodene pumpe, ustvari još gore, sa vodenom pumpom koja se nije vrtila :laughing9:
luna500rr:
meni je minarelli lc serijala s multivarom, dizna 68 i opet kuha ko kuhalo za vodu...pa daj ubit cu se :dontknow:
marko_AeRoX:
--- Citat: luna500rr - 30 Srpanj, 2012, 10:19:36 ---meni je minarelli lc serijala s multivarom, dizna 68 i opet kuha ko kuhalo za vodu...pa daj ubit cu se :dontknow:
--- Kraj citata ---
Meni nikad zakuhalo. Neki put sam prvi put vidio da se upalila lampica, ja sam mislio da ne radi, ali je samo puštala posuda za tekućinu hlađenja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju