Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
dhorvat:
--- Citat: Zika - 13 Srpanj, 2012, 17:34:07 ---e vidis ja svog nisam provozao a da ga ne ostavim barem 2 minute na leru da odradi,i jos ga na pola gasa vozim kojih 200-300 m,znaci ujutro kad ga tek upalim,a onda tokom dana normalno...
--- Kraj citata ---
Ti govoriš o serijali? :toothy11:
:uff:
Ja Malagutija odma na hladno ful gas, nema mu kaj bit. Prejeftini su dihtunzi glave da bi se još i s time zafrkaval. A ionak sad na ovim 30+ temperaturama rashladna tekućina je dosta topla dok je hladan. Pri toj temperaturi po zimi već dajem ful gas :icon_biggrin:
Beki69:
:jumping: :hbusa:
Zika:
--- Citat: dhorvat - 15 Srpanj, 2012, 21:47:34 ---Ti govoriš o serijali? :toothy11:
:uff:
Ja Malagutija odma na hladno ful gas, nema mu kaj bit. Prejeftini su dihtunzi glave da bi se još i s time zafrkaval. A ionak sad na ovim 30+ temperaturama rashladna tekućina je dosta topla dok je hladan. Pri toj temperaturi po zimi već dajem ful gas :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nista me ne kosta ostavit ga da odradi malo ujutro,tako da ja ostajem pri svojem zagrijavanju,a i znam da nisam jedini,i da o serijali pricam :icon_thumright:
Tscoot:
evo i mene... Minarelli je minarelli ;).... a kad smo već kod trajnosti.. moj malaguti vozi 40 000 km bez greške šta se mašine tiče :icon_thumright:
luna500rr:
evo i mene :)
minarelli je minarelli...
zast sam ja prominio +10 klipova, cilindara, 3 bloka, 4 radilice u 15680km?? :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju