Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 12 Srpanj, 2012, 23:58:03 ---Ja sam mislil da misliš da te to upozori na zacvikavanje mašine :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
E pa krivo si mislil... Znaš da sam se pital dal opće radi ta lampica za temperaturu? Dok nije počela puštat posuda pa sam ostal bez tekućine...
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 13 Srpanj, 2012, 00:00:15 ---E pa krivo si mislil... Znaš da sam se pital dal opće radi ta lampica za temperaturu? Dok nije počela puštat posuda pa sam ostal bez tekućine...
--- Kraj citata ---
Sad ja tebe pitam, kaj ti misliš da sam ja senilac? Stariji jesam od tebe, al još uvijek fukam 4+ puta tjedno :binkybaby:
Ajde ajde dobro nek ti bu... obečal sam ti da bum došo i doneso ti svećicu, a ja još nikad nisam nekaj obečal i to ne ispunil. Pitaj si moju ženicu. :laughing7:
Kak se zadnje dane guštam na tom jadnom skuterčiću to nisu istine! Ide mali ko zver. Sredil sam minarelli rupu onak do savršenstva i tolko je gušt vozit motor da me ne j#be ni policija makar nemam ni kacigu ni regu :icon_tongue:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 13 Srpanj, 2012, 00:05:13 ---Sad ja tebe pitam, kaj ti misliš da sam ja senilac? Stariji jesam od tebe, al još uvijek fukam 4+ puta tjedno :binkybaby:
Ajde ajde dobro nek ti bu... obečal sam ti da bum došo i doneso ti svećicu, a ja još nikad nisam nekaj obečal i to ne ispunil. Pitaj si moju ženicu. :laughing7:
Kak se zadnje dane guštam na tom jadnom skuterčiću to nisu istine! Ide mali ko zver. Sredil sam minarelli rupu onak do savršenstva i tolko je gušt vozit motor da me ne j#be ni policija makar nemam ni kacigu ni regu :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Nisu ni to zadnje pare na svijetu. De ti je kaciga? Lako za regu...
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 13 Srpanj, 2012, 00:06:45 ---Nisu ni to zadnje pare na svijetu. De ti je kaciga? Lako za regu...
--- Kraj citata ---
Aha to! Pod sicom :icon_biggrin: Rega je na policiji, odnosno u smeću već :laughing7:
Zika:
--- Citat: dhorvat - 12 Srpanj, 2012, 23:19:01 ---Dečki kakvo generalno? Vi pričate o serijali? Pa ono kaj je moja serijala izdržala u 38 000 to nisu istine. Mlad, nadobudan, klanje na hladno... 99% vremena ful gas, ZX sa prelaganim rolicama...
--- Kraj citata ---
e vidis ja svog nisam provozao a da ga ne ostavim barem 2 minute na leru da odradi,i jos ga na pola gasa vozim kojih 200-300 m,znaci ujutro kad ga tek upalim,a onda tokom dana normalno...a ovo za generalku,i ja se nadam da bi jos 10000 trebao prec bez problema ipak je to Minarelli brajooo.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju