Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (106/135) > >>

Faba:

--- Citat: luna500rr - 01 Lipanj, 2010, 22:11:14 ---Koliko ti skuter sada ide?
Na vision 1 jedina 1mm podloska je ona izmedju kvacila od alansera i  prve bolcne do semeringa i lezaja...
Ta 1mm podloska je vjerovatno za malo bolji start, mozes je skinuti i beznje vozit, neces nista bitno izgubit :dontknow:

--- Kraj citata ---

Sada ide 65 max.Slow je probavao i kaze elektronika je 100% odblokirana,mora biti nesto na prijenosu.
tako mi je i on rekao da je to za start,ali meni skuter rošta u radi,to je problem.a ovo za alnaser i semerrint te nisam razumio  :happy8:

x-plorer:
kolega malo si pobrka kako sta ide

ako gledas od varia prema deklu ide ovako
1 vario
2 remen
3 SREBRENA sajbica (obavezna)
4 ventilvar
5 zvjezdica ventilvara (ima zubce ) nju nataknes na radilicu i stavis je u leziste ventilvara
6 onaj crnu komad sta ga kurbla pokrece on ti isto ide na radilicu i ima zubce na sebi
7 CRNA matica ( obavezna )
8 i vida

nadam se da sam bio dovboljno jasan

wonderkid:

--- Citat: x-plorer - 02 Lipanj, 2010, 00:49:11 ---kolega malo si pobrka kako sta ide

1 vario
2 remen
4 ventilvar
5 zvjezdica ventilvara (ima zubce ) nju nataknes na radilicu i stavis je u leziste ventilvara
6 onaj crnu komad sta ga kurbla pokrece on ti isto ide na radilicu i ima zubce na sebi
8 i vida

--- Kraj citata ---
to je tocan redosljed

Aerox007:
a di je bolcna od variomatika?????????

Faba:

--- Citat: x-plorer - 02 Lipanj, 2010, 00:49:11 ---kolega malo si pobrka kako sta ide

1 vario
2 remen
4 ventilvar
8 i vida

--- Kraj citata ---

E hvala ti!!Tek sad vidim kolko sam glup...ja sam stavio crnu maticu prije ventilvara,to mi rosta  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Nadam se da cu imat vremena ovaj tjedan da sve to slozim,x-plorer i Luna500rr imate pice od mene kad dodete u Zg :zivili:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju