Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
Faba:
bok cure,moze neko odg na ovaj moj post: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,27689.new.html#new
Luna500rr racunam na tebe :toothy3:
x-plorer:
prijatelju evo ti redosljed kako sta ide
iza vide na ventil varu se nalazi naj prije jedna mala crna sajbica iza nje ide onaj dio sta pokrece kurbla iza tog djela zvjezdica ventil vara,pa ide ventilvar pa ide ona mala srebrena matica itd...sve je tu s razlogom nista nemoj micat jer ako maknes ovu srebrenu maticu ventilvar ce ti strugat o deklo jer se neravnomjerno krece...
luna500rr:
Na mojoj nije bilo tog prstena, uglavnom nakon sto stavis variomat i bolcnu, stavljas podloske ili blokadu, pa ventilator variomata pa zvjezdicu, pa krunicu pa sajbu i na kraju saraf, podloskama mjenjas duzinu bolcne te time prjenosni omjer u startu, ali se zbog slabog variomata sve vece od 0,5mm ocigledno odrazi i na krajnju...
Faba:
--- Citat: x-plorer - 31 Svibanj, 2010, 20:18:26 ---prijatelju evo ti redosljed kako sta ide
iza vide na ventil varu se nalazi naj prije jedna mala crna sajbica iza nje ide onaj dio sta pokrece kurbla iza tog djela zvjezdica ventil vara,pa ide ventilvar pa ide ona mala srebrena matica itd...sve je tu s razlogom nista nemoj micat jer ako maknes ovu srebrenu maticu ventilvar ce ti strugat o deklo jer se neravnomjerno krece...
--- Kraj citata ---
znaci od variomata prema deklu:vario,remen,crna sajbica(na koju stranu se stavlja,cini mi se da nije ista s obadvije strane),(mislis onaj dio sa zubcima koji nasjeda na kurblu),pa ventilvar i u njega zvjezdica koja nasjeda na zubce s radilice i na kraju marica koju sam odvrnuo kompresorom???? :icon_scratch:
--- Citat: luna500rr - 01 Lipanj, 2010, 21:47:52 ---Na mojoj nije bilo tog prstena, uglavnom nakon sto stavis variomat i bolcnu, stavljas podloske ili blokadu, pa ventilator variomata pa zvjezdicu, pa krunicu pa sajbu i na kraju saraf, podloskama mjenjas duzinu bolcne te time prjenosni omjer u startu, ali se zbog slabog variomata sve vece od 0,5mm ocigledno odrazi i na krajnju...
--- Kraj citata ---
Ista pitanja i za tebe :dontknow:
znaci taj zlatni prsten je debljine 1 mm,di on ide??izmedu varia i remena?
E da ne zaboravim,remen mi se penje do nekih 10-11 mm prije kraja variomata....ako sam dobro izmjerio kad bi isao do kraja dobio bi nekih 20 % brzine,znaci iso bi 75na sat. a slow ga je testirao i rekao da ima jos blokada negdje 100%
Decki hvala na ovim odgovorima i hvala unaprijed na sljedecim odgovorima :happy3: :hello:
luna500rr:
Koliko ti skuter sada ide?
Na vision 1 jedina 1mm podloska je ona izmedju kvacila od alansera i prve bolcne do semeringa i lezaja...
Ta 1mm podloska je vjerovatno za malo bolji start, mozes je skinuti i beznje vozit, neces nista bitno izgubit :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju