Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
x-plorer:
--- Citat: Faba - 02 Lipanj, 2010, 21:28:17 ---E hvala ti!!Tek sad vidim kolko sam glup...ja sam stavio crnu maticu prije ventilvara,to mi rosta :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Nadam se da cu imat vremena ovaj tjedan da sve to slozim,x-plorer i Luna500rr imate pice od mene kad dodete u Zg :zivili:
--- Kraj citata ---
ma nema na cemu zato smo tu da si pomazemo medjusobno...ako ti bilo sta zatreba samo se javi....
cuk96:
eeeee ljudi evo mene tu nakon malo duze vremena evo sad je ljeto i kad s svi voze meni motor stoji ...ali sam sad prije neki dan narucio kit 70 ccm ...i sad imam jedno pitanje : delorto fergic je gore i dizna ja mislim 52 il tak nes ugl. koju bi trebalo stavit za kit ... i jer ima mogucnosti da mi sad pukne radilica ili klipnjaca od 70 ccm motor ima 4500 km..prijedenih ....hvala unaprjed i pozz svim kinezima .... :toothy3: :toothy3:
wonderkid:
prvo reci koji je kit i jesi siguran da si dobro narucio,dizna ti nemre bit 52,to je nekak malo,racunaj oko 80
cuk96:
ja barem mislim za diznu nisam 100 % siguran moram jos pogledat ... a kit nezz koji je ..
pralas:
kupio si kit a ni sam ne znas koji je ??? :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju