Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
luna500rr:
--- Citat: enel - 26 Svibanj, 2010, 18:41:03 ---Pozdrav ekipa...
Nasao sam vas sasvim slucajno i nadam se da ce te me prihvatiti u familiju :toothy9:
Vozim Benelli 49x, po imenu je italijan al mu je dusa kineska pa valjda se mogu ovdje druziti sa vama :icon_biggrin:
Vidim da se ovde dosta pise o radovima na skuteru, kod mene je za sada sve serijala jer sam tek presao 900 km, al mi je ubrzanje lose, pa sam kontao staviti tvrdje federcice i malo lakse rolice da to popravim. E sad moje je pitanje jel kod mene 112mm kvacilo posto je keeway masina? Jel onda moram 112mm federcice traziti?
--- Kraj citata ---
Benelli je ljep skuter, kao i vecini talijana vura mu laze pa nije cudo da serijala ide +80 po satu, ako oces nesto vise zamjeni spuh neces nista dobiti s stelanjem prjenosa kad skuter nema nesto snage jer ga serijski spuh gusi, s duzim remenom, sportskim spuhom punit ce sat, bez mjenjanja spuha neces nista postic cak i ako kit stavis :hello:
enel:
Ma nekako mi nije do ulaganja u ovu kinesku masinu... Garonju (ime mog skutera) nedam nizasto na svijeto al mi je njegova masina trn u oku...
Prvo da vidim kako ce mi ici sa novim rolnicama i federcicima, ako bude ubrzanje dobro, skupljaju se pare za minarelli masinu :icon_biggrin:
Posto vidim da smo svi na kinezima, ako bude kakvih problema odmah se obracam vama :notworthy:
cuk96:
e jer ima neko za prodat klip karike i cilindar z lunu ...i granicnike od bolcne ....sve mi ode u k**ra* .... :angry9: :angry9: granicnik je ispao iz utora i napravio mi crte po klipu i cilindru i sad to mogu basit ... :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
wonderkid:
mozes brusit cilindar,kupi veci klip i daj na bruenje cilindar,ili dodas jos mrvu para i kupit kit 70cc
cuk96:
a neznam vidjet cu mozda kupim blok masine od neke yamahe ... :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju