Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (103/135) > >>

Luka 0101:
treba hitit vxr blokove na lunu i eto veselja...

Faba:

--- Citat: Luka 0101 - 25 Svibanj, 2010, 13:17:40 ---treba hitit vxr blokove na lunu i eto veselja...

--- Kraj citata ---

ili 500 ccm ko Jandro xDDD

cuk96:
hvala luna 500rr ...platiku sam uspio nabaviti u beta moto za 180 kn ....a rezervar me nekako strah rastavljati ...bojim se da ga necu moc vratit u stanje u kokvom je bio... :sad1: :sad1:..p0zz

enel:
Pozdrav ekipa...
Nasao sam vas sasvim slucajno i nadam se da ce te me prihvatiti u familiju  :toothy9:
Vozim Benelli 49x, po imenu je italijan al mu je dusa kineska pa valjda se mogu ovdje druziti sa vama  :icon_biggrin:
Vidim da se ovde dosta pise o radovima na skuteru, kod mene je za sada sve serijala jer sam tek presao 900 km, al mi je ubrzanje lose, pa sam kontao staviti tvrdje federcice i malo lakse rolice da to popravim. E sad moje je pitanje jel kod mene 112mm kvacilo posto je keeway masina? Jel onda moram 112mm federcice traziti?

Faba:

--- Citat: enel - 26 Svibanj, 2010, 18:41:03 ---Pozdrav ekipa...
Nasao sam vas sasvim slucajno i nadam se da ce te me prihvatiti u familiju  :toothy9:
Vozim Benelli 49x, po imenu je italijan al mu je dusa kineska pa valjda se mogu ovdje druziti sa vama  :icon_biggrin:
Vidim da se ovde dosta pise o radovima na skuteru, kod mene je za sada sve serijala jer sam tek presao 900 km, al mi je ubrzanje lose, pa sam kontao staviti tvrdje federcice i malo lakse rolice da to popravim. E sad moje je pitanje jel kod mene 112mm kvacilo posto je keeway masina? Jel onda moram 112mm federcice traziti?

--- Kraj citata ---

Nemozes  :laughing7:.naravno da mozes,dobrodoso!!
da,ako je 112 kvacilo,uzmes 112 federe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju