Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (102/135) > >>

luna500rr:
ok nije prisa, ja svom stavio za probu serijske valjke i neda mi ih se skidat jer ovako manje trosi, ko ga hebe kako ide ionako je pedesetka...
Ovaj blok nek ovako stoji, imam drugi pa cu nanjemu sloziti midrace ili da odmah stedim za bb ili da nista nediram nego vozit ovo dok ne krepa :dontknow:

Faba:

--- Citat: luna500rr - 25 Svibanj, 2010, 09:37:34 ---ok nije prisa, ja svom stavio za probu serijske valjke i neda mi ih se skidat jer ovako manje trosi, ko ga hebe kako ide ionako je pedesetka...
Ovaj blok nek ovako stoji, imam drugi pa cu nanjemu sloziti midrace ili da odmah stedim za bb ili da nista nediram nego vozit ovo dok ne krepa :dontknow:

--- Kraj citata ---

Sredi za big brothera xD
i kaj predstavi projek na forumu da svi moze vodjet sta se radi kod tebe  :jerk:

luna500rr:
Nisam sad s lovom u dobrim odnosima a valja i komp popraviti, naljeto cu se zahebavat s skuterom :icon_biggrin:

x-plorer:
ma sredi to 50-sete sta imas i gonjaj dok ne crkne...stavi kakav kit postelaj prijenos i gassss...a slagat bb na kineza neznam koliko je to pametno...

luna500rr:
Imam kit, morini polutke, produzen prjenos, shot je gore, stavio sam preteske valjcice samo da manje trosi, po pravcu potegne sada oko 90-95, s onim laksim kad je prjenos ustelan ide 3-4s do 50 al nesmjem u krajnju ici jer prjenos je u kraju vec na 80 pa previsoko vrti strah me da se ne raspadne, al trosi oko 7l pa mi ga se neda non-stop nalivat, ovako se vozim s 2,5-3,5l na 100km, do 70 ide brze od serijale, od 70-90 brze od dosta toga :laughing7:
Sa base spuhom sam ga dobro bio ustelao al mi nije vrag dao mira pa sam jace uzeo, sad je rastelan ali netrosi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju